bee bie joe of bie mie?

Nou, doe de bee maar bie joe, dan hoef'k de taofel nie zo op te rume, en aldus geschiedde, de bee vanavond bij Miranda en zonder Julie deze keer, die zit lekker met de voetjes in een Spaans zwembad te spetteren. Angela was er wel, lekker aan het borduren (zal ik de volgende keer een foto van maken) Miranda en ik waren met de flying geese bezig van de antieke quilt. Mir met het handje en ik met de machine,Photobucket en halverwege even vergelijkend warenonderzoek. He, de mijne leek veel kleiner, en het leek niet alleen zo, het was ook zo, het hoe en waarom doet er niet toe, het gaat om het eindresultaat. Ik heb toch al bijna een halve baan weer af, ooh als ik er een paar dagen tegenaan ga is die border ook klaar. Zal ik het doen of niet?

0 gedachten over “bee bie joe of bie mie?