Crazy

Photobucketvanmiddag heb ik in nog geen kwartier een crazyblokje gemaakt, en daarna lekker aan het spelen met de steken die op mijn Bernina zitten, waarvan hier acte. Geweldig leuk met al die multikleurengarens die per inch veranderen van kleur. Wel is het zaak om onder het blokje versteviging te doen, anders trekken de steken teveel.

En niks genaaid verder, vanmorgen/middag was ik de hort op met de kids, ik moest mee om mijn eigen verjaardagscadeautje uit te zoeken (voor de 16e), een mobieltje. Mijn huidige mobieltje is al erg oud, accu krijgt kuren en hij slaat vaak vanzelf af als het gesprek hem te lang duurt. Het is deze geworden, maar hij moest besteld worden. Photobucketen hij zou met een week binnen zijn. Ook moest ik mee naar Quiltshop Leur, maar ik mocht niet mee naar binnen, nou, dat is ook voor het eerst☺. Evelien zei dat Monique hen al 'als de kinderen van' herkende, (volgens Tim ben ik een celebrity in de quiltwereld, haha) en dat er punten op mijn klantenkaart bij waren geschreven. Ja, heel erg nieuwsgierig ben ik nu, en ik moet nog wachten tot vrijdag.  Today I went into town with the kids to pick out my birthdaypresent, a mobile phone, and I had to drive them to my dealer, the quiltshop in Etten-Leur, but I had to wait in my car. IN the afternoon I made 2 crazyblocks in no-time, and using the multiple stitches of my Bernina and the different threads I normaly use for quilting. I like the result, some of the fabrics are 'very old', like 18 years, from when I started quilting. Photobucketin deze blokjes zitten stofjes uit de prehistorie (vorige eeuw), van toen ik net met quilten begon. Ik heb gewoon een zak met restjes uit mijn mand getrokken en daar moest ik het mee doen, plus hele dunne katoen als foundation.

0 gedachten over “Crazy

 1. Shirley

  Wel als je met de naaimachine hele brede siersteken maakt, of je zet het blok in een borduurring vast. Even uitproberen op een proeflapje met ondergrondje als je crazyblok, en je weet het.

 2. Beertje Zonn

  Dank je wel voor je leuke berichtje op de blog van Beertje Zonn.
  Wat een lieve stofjes heb je gebruikt voor je crazyblokken.
  Groetjes,

  Beertje Zonn & Sonnja

 3. Elly L

  Leuk die crazy blokken. En ook stijlloos, ben je morgen jarig, is je cadeautje niet binnen (de andere natuurlijk wel en die weet je niet, leuk geregeld van je kinderen.

 4. linda cuvelier

  Als je de 16de jarig bent, dan is dat binnen enkele minuten. Dus Proficiat met je verjaardag. Ik verlang naar 1/8 dan ben ik jarig.
  Kustgroetjes,
  Linda C.

 5. Anita deR

  Wat een leuke blokken en wat een mooi cadeau staat er voor je wachten en een cadeau van de quiltwinkel ook al super, misschien een lamp ( grapje, lol, kun je wle hebben toch) Gefeliciteerd en een fijne dag.

 6. Els

  Wat een leuke blokken heb je gemaakt, ik ben benieuwd naar het eind resultaat.
  Groetjes van Els