zwembad

Ik heb me over laten halen een zwembad te kopen voor de kids (ze hebben beloofd te helpen met bad opruimen als de tijd daar is), en na een paar winkels gebeld te hebben bleken ze bij Blokker nog te hebben. We willen natuurlijk wel een beetje groot bad hebben met kinderen van 1.60 en bijna 1.80. Evelien ging mee om het te kopen, zo’n groot pak dat nog zwaar is ook, daar waag ik me in mijn eentje niet aan. Het was sneller gekocht dan opgezet, allemaal dekens eronder om de bodem te beschermen, en dan 2 buizen van en naar de filterpomp vastzetten en dan met een tuinslang vanuit het badkamerraam water tappen van 20ºC zodat het gelijk zwemklaar was. Zwemmen1Nou, dat vullen duurt al 3 uur en het is nog niet vol genoeg! De filteropeningen staan nog net niet onder water, het bad zou gevuld 75 cm hoog worden, wat een druk komt er dan op de zijwanden zeg! Hij is iets meer dan 3 meter in diameter, zou je niet zeggen als je het zo ziet.

Tussen het badderen door moest er gegeten en gedronken worden en even opwarmen in de schaduw;.dat opwarmen gaat wel vlot met iets van 33ºC. Zwemmen5_1 Zwemmen2

Je moet er niet aan denken maar toch moet ik ook aan avondeten beginnen te denken, wat het gaat worden. We hebben nogal wat restjes in de diepvries, oa bami, maccaroni en niet schrikken rode kool met appeltjes. Ik denk dat ik die drie ga nemen om te ontdooien.

Ik ben nog steeds heel stijf, knieën, enkels en nu ook mijn re. hand; ik denk van gaten graven voor de plantjes gisteren, de grond was zo hard. Ben niks meer gewend. Ze staan trouwens heel mooi nog, de plantjes, ondanks de brandende zon.

0 gedachten over “zwembad