klef

Heerlijk koel vanmorgen vroeg, ik heb lekker alles tegenover elkaar open gegooid om door te laten waaien.Het zou toch regenen vandaag, hier het heeft hooguit een half uurtje gespetterd en wat er viel was ook zo weer verdampt. De sproeier heeft toen het begon te spetteren in de voortuin een uurtje aan gestaan als voorbeeld, die planten hebben hun natje in ieder geval gehad. Toen de regen en meeste wolken verdwenen waren schoot de temp weer in no time tot de 30º en meer. Er komt niks uit mijn handen zulk klef weer.

Suzanne’s gameboy advanced was binnen; hij was ter reparatie naar Dixons gebracht 3 weken geleden. Niet te repareren en daarom hadden ze een nieuwe in de zak gedaan. Netjes, gelukkig viel hij binnen de garantieperiode. Gelijk langs Expert om nog een torenventilator te kopen voor bij mijn pc; met alle spullen op mijn bureau past daar geen ronde met die ronddraaiende bladen. Nu staat er een elegant smalle die lekker kan blazen in 3 standen. Ik had geluk, het was de laatste. De doos hadden ze niet meer en ik liep met dat ding onder mijn arm door de stad.

Op de heenweg naar de winkel had ik ook nog sjans! Niet met mannen maar 2 dames die me wel zagen zitten :-)) Komt vanwege mijn haar, Perry zei het een paar weken geleden al: "Het enige wat nu nog ontbreekt is een tuinbroek."