2 juli

mijn 2e poging nadat zojuist het opslaan mislukte grrrr.

Heks_1

hier is de quilt die ik voor Mirjams 16e verjaardag heb gemaakt, de oplettende lezer zag er eergisteren Zopje op liggen. Mirjam was verrukt en kirde het al uit toen ze slechts een klein stukje zag; ze herkende hem van de heksenquilt die in onze woonkamer hangt en waar ze altijd naar zat te gluren. Hoezo heksengek? Alleen die spinnen vond ze minder, vooral die grote links onder. Maar hij zit stevig vastgeplakt dus kan geen kwaad. Ze had er een mooi plekje voor op haar kamer, achter de hangende heksen, en ik hoop hier ook een foto van te krijgen met Mirjam er naast. 😉

Het was gisteren heel gezellig, het weer zat mee, goede gezelschap en lekkere natjes en droogjes. Die turamisutaart was super, ik heb me in kunnen houden anders had ik het gebaksschoteltje afgelikt. Hieraan kan je zien dat ik nog niet helemaal de opude ben. Jammer dat het zo slecht is voor de lijn, anders zou ik er morgen ook eentje maken. Het was wel vermoeiender dan ik dacht, ik was helemaal op toen ik in bed lag en kan me niet herinneren wakker te hebben gelegen.

Om 8 uur dreef ik het bed uit en heb lekker ontbeten in de schaduw en in de wind, een heerlijke bries die de hele dag voelbaar is geweest, ook al werd hij heel warm. 32ºC is toch niet normaal meer, ik had zo in de vijver willen sprigen van de tuin in Heerle waar ik tussen de middag was. Het was een open tuinendag en enkel vandaag nog, dus ben ik toch gegaan. Gelukkig ligt het vlak bij de deur, anders had ik het niet gedaan. Maar na een half uurtje had ik het wel gehad en ben met een paar planten onder mijn arm weer naar huis gegaan. Je kon er planten kopen, lelie, kattensnor en ridderspoor heb ik gekocht.