zwaremetalenmannen

Photobucket

Met een: "even een foto voor ‘Opsporing verzocht’ ", kreeg ik zowaar de jongens poserend op een rijtje, en toen ik 1 knul met een verkeerde naam aansprak, kwamen er ook -ongepland- lachende gezichten tevoorschijn, want lachen voor de foto is niet cool. Door de ouders (en 2 zussen) begeleid liepen ze stoer pratend de trappen op en af naar het perron,Photobucket doken ze, nadat ze zich losgerukt hadden uit de armen van overbezorgde ouders,Photobucket snel de trein in en gingen daarna ijverig in de papieren kijkenPhotobucket die een van hen hun overhandigde. We nemen aan dat hier het reisplan (overstappen enzo) op stond, maar het kan net zo goed een uitslag van de Tour de France zijn geweest.Photobucket Hoe dan ook, wij waren onder de indruk en konden met tevreden blik ze uitzwaaien toen de trein om kwart voor 8 vertrok; ze hadden hun zaakjes gelukkig goed op orde. Hoewel, bij aankomst in Duitsland moeten ze zelf zien hoe ze de komende nacht moeten doorkomen, want ze mogen dan nog niet op de camping van het festivalterrein komen.Photobucket Eentje had een strak plan: de Mac.D is 24 uur open, gaan we daar toch bivakeren. Pfff, zij liever dan ik, maar ja, zij zijn dan ook net 17 en zien alles als een avontuur, terwijl ik alleen maar heel veel heavy metal beren op het pad zie. Wat zal ik blij zijn als ik vanavond een telefoontje krijg dat ze op plaats van bestemming zijn aangekomen.Dit gaat een hele lange week worden!

0 gedachten over “zwaremetalenmannen

  1. Miet

    brrr das inderdaad een weekje stressen om die stoere metal binken het zijn en blijven je kindjes hé gelukkig maar dat we over gsms beschikken :o)en ……. hij gaat dat goed doen hoor je stoere bink !

  2. Laura

    Gelukkig zien we alleen maar beren op de weg en die komen (meestal) niet in aktie!
    Ach die heavy metals boys zien er wel stoer uit, maar ’t zijn toch echt mini mannetjes hoor…. sterkte deze week. Voor je het weet staat tie weer heel vuil en doodmoe op je stoep. Groetjes, Laura