zondag

Elke dag voel ik me wat beter, heerlijk! Vandaag had ik tijdens het lopen wel een brandend gevoel in mijn schenen, maar dat verdween tijdens het fietsen wat ik erna deed. In totaal ben ik een half uur in beweging geweest, en daarna nog keurig stretch-oefeningen gedaan. Ik ben wel vreselijk stijf na maanden niks doen; als ik sta en mijn voet richting kont breng kan ik niet eens mijn voet pakken om te rekken. Nee, heeft niks met formaat kont te maken. 

De hele dag regen, van miezerig tot plensbuien; 15 mm gevallen vanmiddag, het deed de tuin veel goeds. Ik heb met Suzanne naar de nieuwste Harry Potterfilm gekeken, ‘de Vuurbeker’.

de voortuin daags na bezoek tuinmannen…en deel achtertuin, het gras ziet er nu al groener uit na de regenTuin_010 Tuin_012 Tuin_007 Tuin_001 Tuin_004

Ik heb vanmorgen in de bak waar de vrouwenmantel staat (linker foto) gele margrieten geplant en er achter de roze geraniums. In een andere bak heb ik de varens en rode geraniums gezet. Als het morgen droog is zal ik er foto’s van maken en plaatsen.  In de zandbak wordt deze week het watergeval gezet, dat nu nog voor Cupido staat.Blauwe_regen

0 gedachten over “zondag

  1. inge

    de tuin ziet er goed uit en inderdaad, die lichte regen zal er goed aan doen, maar het mag nu wel gaan ophouden met regenen!
    groetjes