27 juni

Vanmorgen stond ik op met hele stijve ledematen, ik leek wel diep bejaard zoals ik naar de badkamer strompelde, erger dan gisteren. Na een warme douche liep ik al wat soepeler gelukkig, maar elke keer als ik na een tijdje zitten weer in beweging kom lijkt alles wel vastgeroest. Hmmm, het valt niet mee. Vooral niet omdat ik al zo slecht heb geslapen, pijnlijke schouders en steeds wakker worden van slapende en tintelende handen. Toen Suzanne naar school was ben ik er weer voor een uurtje terug in gedoken maar slaap wilde niet meer komen. Zal ik hopelijk vannacht lekker slapen.

Toen Tim vanmorgen langs me liep in de keuken gaf hij me een compliment, NOT: "mama, je ruikt naar dat contrastspul dat je een paar weken geleden moest drinken, getver." "Dank je Tim, ik doe mijn best." Ik merkte na het tandenpoetsen ook wel dat de vieze smaak uit mijn mond niet weg was; denk aan een aquarium dat hoognodig schoongemaakt moet worden vanwege dode visjes, juist ja, zoiets. 

Toen we om half 2 richting stadskantoor reden met de auto om zijn identiteitskaart op te halen draaide hij het raampje open, hij werd een beetje misselijk van de lucht en een "Sorry mama" kwam er snel achteraan. Ja, ik voelde me helemaal op mijn gemak toen we het stadskantoor inliepen en hoopte dat ik geen bekende tegenkwam zodat ik niemand moest spreken. Gelukkig stonden we 5 minuten later alweer buiten met pasje, en toen had Tim het te druk met commentaar leveren op zijn haar op de pasfoto om misselijk te worden.

Ik drink me het apezuur de hele dag (net als voorgaande dagen kom ik op een kleine 2 liter per dag) eet veel fruit en snoep weinig tot niks meer. Af en toe een winegum tegen de vieze smaak. (in het weekend mag ik meer van mezelf) Gisteren was het wel even foute boel toen Evelien een doos Ferrero Rocher chocolaatjes onder mijn neus hield; die had ze gekocht op het vliegveld voor me. 3 of 4 heb ik op, vandaag heb ik er gelukkig vanaf kunnen blijven.                                                                                 

Ondanks brandende ogen heb ik vandaag alle heksen vastgestikt, het ging buitengewoon lekker, wat dat betreft begin ik echt weer de oude Shirley te worden.

Evelien heeft de hele dag lekker aangekeuteld, alle tv series die opgenomen waren toen ze in Athene zat heeft ze bekeken en misschien dat ze morgen haar koffer verder uit gaat pakken, de vuile was zit wel al in de wasmand. Er was iets zwaars op haar koffer terecht gekomen waardoor de shampoopot is gaan lekken. Door haar hele toilettas natuurlijk maar helaas ook daar buiten op een ander lief tasje. Wat is dat lastig te verwijderen, het bleef schuimen, maar gelukkig rook het wel lekker.