alles okay

Vanmorgen op controle geweest bij de internist die heel vrolijk keek: de uitslag van de scan was okay, niets van tumoren te zien, wel wat restverschijnselen in de vorm van verkalking in de wervels waar tumoren zaten. Over 3 maanden moet ik terug komen, een week tevoren bloed laten prikken, verder geen scans. Pas als ik met klachten kom of als de internist wat verdachts in het bloed ziet of bij een lichamelijk onderzoek, dan pas moet ik onder de scan. Ik was wel weer aangekomen ondanks dat ik het snoepen heb ingebonden, maar nu blijkt dit dus ook van de overgang te kunnen komen, dat ik makkelijker aankom. Ook mijn gewrichtsklachten komen van de overgang. Ik moet van de internist gewicht kwijtraken op een normale manier, en ook moet ik meer mobiliseren, conditie langzaamaan opbouwen. Ik was bang dat energieverbruik ten koste zou gaan van de genezing, maar daar moet ik me nu geen zorgen meer om maken. Geen excuses meer.-)
Ik zal de hometrainer in ere herstellen en ook dagelijkse wandelingen gaan maken. Als ik over 3 maanden nog deze overgangsklachten heb is het een optie om aan de hormoonpleisters of pillen te gaan tot mijn 50e zei hij. Mijn bezwaar hiertegen dat ik nog meer zou aankomen veegde hij van tafel; is niet van toepassing op deze medicijnen zei hij. We zien dan wel.
Vanaf heden vooruit, conditie opbouwen en doorgaan met het leven.
Bovenop mijn hoofd waar mijn haren dunner staan voel ik sinds een paar dagen overal stoppeltjes, het wordt dus dikker! Ik kan niet echt zeggen dat er een krul in komt, aan de zijkanten ligt mijn haar plat en steil, bovenop lijkt het een beetje op een kroes op de uiteinden. Dat zou een bak zijn, dat ik bovenop krul en voor de rest steil haar zou krijgen!

0 gedachten over “alles okay

 1. Adrie J.

  Hai Shirley, wat heerlijk dat er niets meer is gevonden!
  Nu op naar de oude vertrouwde Shirley, dan maar met gedeeltelijk gekruld en steil haar! LOL ;-))
  Gewrichtsklachten zijn inderdaad vervelend, kan ik over meepraten, maar met jouw positieve instelling kom je daar best doorheen. Soms zeg ik ook wel eens, ik schroef dit ben eraf en ik ga een nieuw poot kopen. hahahaha!!
  Maar alle gekheid op een stokje, ik ben erg blijvoor jou en je gezin dat er nu betere tijden aanbreken!

  kus en groetjes, Adrie J.

 2. inge

  goed zo Shirley!
  nu langzaam de conditie weer opbouwen, maar dat zal wel lukken met jouw positieve kijk op het leven!
  vele groetjes
  Inge

 3. miet

  joehoe wat een fantastisch goed nieuws !!!! Ik ben super blij voor jou en je gezin .
  dikke gelukszoenen

  Miet

 4. Katrien

  Shirley,
  Fijn te horen dat alles ok is na je scan onderzoek.Houden zo zou ik zeggen.En nu wat aan de conditie doen,maar ook niet forceren hoor.Beetje bij beetje lukt het je wel hoor.

  vele groetjes Katrien

 5. Marjolein

  Hoi Shirley en familie! Wat een fantastisch nieuws!! Maar wel rustig aan blijven doen hé! Ik ben zo blij voor jullie, dat dit achter de rug is. Groetjes, Marjolein.

 6. monique

  Hoi Shirley,

  Geweldig om te horen dat er niets meer van de tumoren zit.
  Geniet van elke dag en van je familie en op een rustig tempo je conditie verhogen.
  Op naar betere tijden met of zonder kroeshaartjes (LOL)

  Ik bewonder jullie, hoe jullie samen met het gezin hierdoor heen geworsteld zijn.

  Monique

 7. marianne

  Klasse Shirley en een dikke proficiat waard voor jou en de hele familie, die er denk ik nu weer een hele klus aan zullen hebben om je in toom te houden ;>)))
  Ik zie je trouwens al zitten bij de kapper; “Graag bovenop knippen en opzij een permanentje”
  Doe het nog wel een beetje voorzichtig aan met dit nieuwe lijf. Het zou jammer zijn als de haast in je, het zou verknallen.
  Dikke knuffel
  Marianne

 8. ina klugt

  Lieve schat,gefeliciteerd hoor, deze slag heb je gewonnen.Ben erg blij voor
  jou en je familie. Liefs,
  Ina uit Lemele.