Zo weinig maar?

Toen ik de collages maakte van de grote quilts die ik heb gemaakt, had ik het idee dat ik  er veel meer grote had gemaakt, -broer Henk riep het ook al- en ik besloot maar eens in mijn foto-albums te gaan zoeken. Deze 12 heb ik gevonden, allemaal gemaakt voor familie, vrienden, en een paar voor de kleuterklas, en voor droomdekentjes, en nu hoor ik jullie denken: "hoho, de eerste 2 met de Kaffe Fasset stofjes heb je eerder ook al laten zien, daar trappen we niet in." Klopt een beetje, maar dit zijn toch weer 2 andere quilts, gemaakt voor de dochters van mijn hulp. 

Photobucket de M staat voor medium, dit was formaat 160x 90 cm, geloof ik. Maar volgens mij mis ik er nog een paar. Ik zal ook een collage maken van de wandquilts die ik heb gemaakt, en ook al kan je weinig detail zien op die kleine foto's, het geeft een beetje een idee.

Ook ben ik er al uit wat betreft de kleur piping rond de top van de Spinning Wheel quilt, ik ga lekker snijden, tot de volgende blog!

0 gedachten over “Zo weinig maar?

 1. Merel

  Ik zie er wel 16 op de fotocollage! Gelukig niet allemaal groot! Wel gaaf om je productie zo in beeld te brengen.
  Groetjes, Merel

 2. Inge Slaats

  Ik heb weer eens even “gebladerd” hier. OMG, wat een produktie en wat een prachtige, vrolijke verzameling! Superleuk om ze allemaal zo bij elkaar te zien.
  Enne…… dat kattenkopje is schitterend!!

  Groetjes,
  Inge

 3. Evelien

  Als je het er zo weinig vindt mag je best een bij passende kussensloop maken voor die quilt met de rozenprintjes 🙂

  x