Tussendoortje

Ah nee he, niet weer een tussendoortje, hoeveel komen er dan nog? Maak toch eens wat af, mens. Jaja, rustig maar, ik hoor jullie wel, en het tussendoortje is al af hoor, wat een herrie maken jullie zeg. Ik kon het verzoek van mijn dochter toch niet negeren? Welk verzoek? Lees maar haar reactie op het vorige blogje. En FYI Evelien, ik had dus wel al een sloop gemaakt voor die quilt, kijk hier maar (ik was het ook al vergeten hoor)

Photobucket , het blauwe stofje zit ook in de quilt, en voor de achterkant heb ik hele mooie Japanse stof gebruikt die ik ook in de Bow-ties aan het gebruiken ben, met lieve roosjes, mooi he. Komt uit Dorry's winkel Quilt it & Dotty, dat lapje kostte papa 2 ribben, ssst, niet zo hard.

En verder ben ik dus in afwachting tot het ei over de kleur piping gelegd werd, gesneden werd en nu enkel nog aangezet moet worden, bezig geweest met de Bow-ties, en ze worden leuk! See for your self

Photobucket Zopje vond het al lang goed, Photobucket en dan nu nog een kleine greep uit de affo's die k nog niet heb laten zien in een collage:Photobucket en dat zijn ze nog niet allemaal, maar als je nu in de linker kolom van mijn weblog helemaal bovenaan op de quiltklok klikt, kom je in een andere foto-album, onder aan elke pagina zie je een pijl voor de volgende blz., voor het geval je nog nieuwsgierig bent.

 

0 gedachten over “Tussendoortje

  1. Anita deR

    Shirley, wat heb je toch een hoop leuke dingen gemaakt. Het een is nog leuker dan het andere. Die rode kater waar een van je dochters voor staat. Enig.

  2. miranda sol

    O werkt het zo!!! Ik mag gewoon een verzoek quiltje plaatsen….ik zal er eens overdenken! Laat het je op de bee wel weten wat jij voor mij mag maken dan, hahahaha! Hoe is het toch dat ik het gevoel heb dat er anderen zijn(familieleden ja)die een voorkeursbehandeling krijgen? Hihihi, vertel het me maar. Knuffel

  3. Shirley

    @ Anita dat is mij nichtje, de oudste van mijn broer, voor wie ik die poezenquilt heb gemaakt; snap wel waarom je denkt dat het er eentje van mij is, ze is net zo knap als mijn meisjes en ook net zo’n schatje, helemaal mee eens!