Ze heeft de kamer!

Precies half 10 vanavond kreeg Evelien een telefoontje dat ze de mooie kamer mag hebben, ze was superblij, en wij met haar. Oooh, wat heerlijk voor ons meiske, nu gaat ze echt op eigen benen staan! He, een pak van ons hart ook dat het in een leuke wijk staat, een gewone eengezinswoning omgebouwd tot een 4-kamer studentenhuis met gezamenlijke keuken (met vaatwasser), een woonkamer en een supermooie badkamer (daar kon ze haast niet over uit dat-ie zo mooi was ☺), wasmachine en wasdroger zijn ook aanwezig, wat luxe zeg. Ze kan er veilig over straat en zit lekker dichtbij openbaar vervoer, het zal haar veel reistijd schelen, en ik denk ook dat ze nu niet elk weekend thuis gaat komen, dat is dan weer de keerzijde van het verhaal, maar dat heet uitvliegen. Haar huisgenoten zijn leuke meisjes ☺aldus haar tante, die mee was geweest met het kijken (wat ik zo lief vond, dank je wel Marijke!)
Vanaf 1 April kan ze er in, helaas zit ze dan met tentamens, maar de dagen daarna is ze lekker vrij en kunnen we helpen verhuizen en inrichten. Een grote kledingkast staat er al, nu nog een bureau, boekenkast en bed (ze denkt zelf toch weer aan een stapelbed, gezien de beperkte ruimte van 15m².) Ze gaat eerst op Marktplaats kijken, want het hoeft niet nieuw te zijn, slimme meid. Merel, je kan binnenkort een e-mail verwachten, dat we om het servies komen, zet het maar alvast onder de toonbank klaar☺

En om er toch iets quilterigs ook aan vast te knopen, hier zien jullie waar ik aan heb gewerkt op het quiltweekend, de bloempjes en blaadjes van het stitcherieblokje:

en van de lensquilt heb ik dus de rechtse rij gedaan, hij zit nog los.

0 gedachten over “Ze heeft de kamer!

 1. Laura

  Gefeliciteerd Evelien, met je mooie kamer.
  Dat is echt mazzel hebben!
  Op marktplaats staan heel veel bedden van Ikea, boven slapen beneden een bureau…
  Zoonlief slaapt er hier ook op enneh bevalt prima. Succes met zoeken en verhuizen.

 2. Else

  Zo dat is goed nieuws, Evelien gefeliciteerd! Shirley je Lensquilt wordt ook erg mooi, wat een werk. groetjes Else

 3. Anita deR

  Wat leuk voor Evelien, zo gezellig. Zal wel even wennen voor jullie zijn. Nu ga je haar weer een stapje verder lostanen. Die lensquilt blijft intrigerend. Heb in Duitsland een blad besteld met het patroon.

 4. Jantine Urban

  O heerlijk, een kamer en studentenleven in Amsterdam. BJ heeft er 7 jaar gewoond waarvan 2 met mij en we willen allebei nog wel terug!
  Je lensquilt wordt schitterend!

 5. Erna

  Wat fijn voor Eveline een kamer. Een hele gruststelling. Je fashion blok ziet er leuk uit en je lensquilt wordt geweldig. Groetjes, Erna