unbloodybelievable

‘Past all believe’, betekent dat, maar dan iets minder netjes uitgedrukt. Haha, maar dat dacht ik wel toen ik vanavond op de weegschaal stond bij de DDC (voor de verse volgers: Dikke Dames Club, ofwel de Weight Watchers). "Keurig netjes hoor", sprak de coach en schreef -0,6 kg op. Jottem, en dan te bedenken wat ik allemaal heb gegeten afgelopen weekend, niet dat ik voor dit slachtveld

alleen verantwoordelijk was, maar ik heb mijn best gedaan (nou ja, 2 stukken, en je ziet op het papier hoe groot de stukken waren). De dagen na het quiltweekend heb ik weer streng opgelet, en dat ik me gisteren en vandaag niet helemaal senang voelde heeft ook wel geleid tot mindere calorie input.

‘k Heb nog een week van normaal eten, en dan volgende week (de 18e) heb ik weer een quiltweekend -gelijk met het 2e Dotty weekend-, en dan in Elst met meer dan 60 deelnemers! ’t Kot zit dan echt tot de nok toe vol, net als het programma.
Ik wil dan 2 quilttops gaan maken (toe maar) voor de dochters van Sandra,

zoals deze en deze, en zie je hoe een over-all quiltpatroon niks af doet van het patroon van de blokken?

Veel dames durven dit niet en doen dan toch maar een in the ditch of net naast the ditch quiltwerk.Boring! Wat niet gezegd kan worden van mijn modellen, pittige, lieve dames! Jammer dat ik Tim niet kon overhalen om zijn quilt ook zo te showen, staat niet stoer.

0 gedachten over “unbloodybelievable

  1. Inge Slaats

    Wat een leuke meiden zijn het toch!

    De quilts zijn ook super, hoor. Goh, zou ik toch zomaar vergeten zijn te zeggen……LOL

    Groetjes van Inge, die hier echt wel regelmatig komt, maar zichzelf meestal geen tijd gunt om even een reactie te schrijven…