Quiltweekend nr 2

Mijn tassen zijn bijna allemaal al gepakt voor morgen, dan is het alweer zover en ga ik naar het quiltweekend in Elst (Utrecht), en deze keer wordt er een dag aan vast geplakt! Ik heb voor 2 quilts stof gesneden, en die hoop ik in 4 dagen tijd tot tops af te krijgen, of in ieder geval ver af. Hier een slideshowtje van vorig jaar, toen ik dus bijna 15 kilo zwaarder was (viel me op) Ik ben dit ‘weekend’ voor 4 dagen en dus 3 nachten weg, oei wat zal dat stil worden hier in huis. Geen moeder die ze lekker kunnen laten schrikken, die gezonde dingen op tafel zet en ‘zeurt’ om serviesgoed dat naar beneden moet komen. Ze verheugden zich er gisteren al op, en gelijk hadden ze al een leuk werkje voor mij: koude pasta schotel maken donderdagmorgen, zodat ze dat ’s avonds konden eten, en de avond daarop. Ja ja, wishfull thinking, zowel het plan dat ik het klaarmaak voor ze, als ook het plan van dat de pasta 2 volle dagen overleefd. Ik zal morgenochtend wel alle spullen in huis halen, maar de rest mogen ze zelf doen, op de pasta koken na hebben ze dat al zo vaak gedaan.
Zondagavond meld ik me wel weer, met een enkele foto, hangt een beetje af van de stand van mijn wenkbrauwen en tandvlees.

0 gedachten over “Quiltweekend nr 2

  1. miranda sol

    Fijn weekeinde. Hopelijk kunnen wij volgende week gaan pakken! Want we hebben een huis….in Roosendaal. Dus tot gauw. Dikke knuffel vanuit Virginia

  2. Elly van Dinther

    Jij boft, weer een quiltweekend! en mag je moeder ook weer mee? Bedankt voor het snelle toezenden van de foto-dvd. Ik heb er van genoten. Veel plezier komend weekend.
    Groetjes
    Elly