WTF in het studentenhuis

Op facebook van mijn zoon (waar ik sporadisch op kijk) zag ik een opmerking van zijn huisgenoot, dat hij de dag eerder het grootste wtf (what the fuck) moment ever had gehad in hun huis, en ik vroeg op whatsapp aan mijn zoon wat er was gebeurd. Ik dacht iets in de trant van de vorige keer, toen een paar van die gasten met bivakmutsen op zoon -denkend dat hij alleen thuis was- de stuipen op het lijf hadden gejaagd, maar het was toch iets anders. Ik geef mijn zoon -die duidelijk mijn schrijftalent genen heeft geërfd- aan het woord (ik type dus even letterlijk over wat hij me gewhatsapped heeft)

Tim, wat is er gisteren gebeurd in huis, over welk wtf moment heeft M het?

Dat zal ik eens vertellen. We waren dinsdag gaan stappen, deuren, ramen en al dat goeds dicht, zoals we hebben geleerd.  A, P en ik waren als eerste thuis, P was erg dronken, haalde een matras van B’s kamer en ging slapen op de overloop.

Ik zat op mijn kamer toen B en M thuis kwamen. Na de nodige sterke verhalen gaan ze naar hun kamers. Een minuut later komt M mijn kamer opgelopen met zijn beddengoed waar een vlek op zit, en ik moest eens ruiken om te kijken of ik het wel kon identificeren.

Dat kon ik niet, en M verdacht eers P, die k.o. op de gang lag, dat hij op zijn bed had gepist, maar het lag midden op het bed en dat zou onmogelijk zijn geweest. Toen verdacht hij mij.

We gingen kijken of er misschien boven iets lekte en zo op zijn bed viel; ook niet. Enige conclusie: er is/was iets op zijn kamer. Ik zoek achter zijn bank en hij kijkt met het licht van zijn telefoon onder bed.

3 Seconden later hoor ik een luide “wat de fuck is dat”, gevolgd door een vrij nichterig sprongetje. Ik kijk ook onder bed en 2 groene ogen kijken me aan;
Photobucket de kat van de buren lag onder zijn bed. Zijn deur was dicht gegaan toen we klaar waren met voetbal kijken, dus terwijl we keken moet hij binnen zijn gekomen.
Photobucket
M en B, die naar eigen zeggen met zijn 2en zowat 6 man in elkaar hadden geslagen na het stappen, waren doodsbang van de kat, en of ik hem alsjeblieft naar beneden wilde brengen. Na hem van onder het bed gejaagd te hebben ging-ie achter de bank liggen. De kat was volgens mij hartstikke bang, want toen ik hem aaide om hem te kalmeren gaf hij geen reactie, bij het optillen ook niet echt, en toen ik bij de trap kwam begon hij tegen te stribbelen. Toen liet ik hem los, rende hij de trap af en ging bij de achterdeur zitten. En M kan nou een nieuw matras kopen, want die geur is er echt in getrokken. Dit alles is aardig bizar als je behoorlijk beschonken ben, kan ik je vertellen.

aldus Tim.

En zo kreeg ik -en jullie nu ook- even een kijkje in het leven in een studentenhuis, leuk, bijna net een aflevering van de mannen van Jiskevet, de Lullo’s, bijna, hoop ik, zie hieronder.
Pas op Photobucket als er (klein)kinderen in de buurt zijn, taalgebruik en hun gedrag van de acteurs kan schadelijk zijn voor hun geestelijke ontwikkeling.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=zKoiWV9u4y0]
het is maar goed dat we niet alles weten.

0 gedachten over “WTF in het studentenhuis

  1. Johanna Zweden

    Wat een verhaal, nu mijn weekeinden begint weer goed , grinnik
    Fijn weekeinden groetjes Joke

  2. Erica

    Gezellig zo in het studentenhuis! Zulke verhalen hoor ik nooit van mijn meiden. Zou het bij meisjes rustiger zijn?
    😛