What’s up?

Hoe is het mogelijk? Ik ben vaak jaloers op Zipje en Zopje, dat ze zo relaxed kunnen liggen, en zo te zien geen last van hun rug krijgen na een uurtje in deze stand hangen. Moet ik eens proberen, dan ben ik gelijk rijp voor 4 weken fysio!

Ik vertoon de laatste dagen duidelijk vluchtgedrag, ik heb zelfs mijn snijtafel op geruimd,

wat een “what the fuck??” opmerking opleverde van mijn jongste spruit, toen ze het zag; dit kan als vet compliment opgevat worden. Haar volgende vraag was: “waar heb je het gelaten?”, nou veel gewoon weer opgeborgen waar het hoorde, redelijk wat weggegooid, en ja, verplaatst…. en ze keek naar waar mijn schuldige blik ging.

Ah, ja, daar was ze ook een kei in, verplaatsen van rommel. Maar ook deze aanblik veranderde snel, een kwestie van in kasten doen, maar ook van goed stapelwerk. de kunst is het zodanig te stapelen, dat het niet gaat schuiven.

 

Mijn mobieltje laat een al bijna bekend plongetje horen: en nou ben ik aan zet met Wordfeud, het is scrabble, en je speelt het tegen bekenden of onbekenden; te koop bij de App store van Apple, op mijn iPhone gezet (username zipjezopje ), nadat ik er zoveel goeds over hoorde, en het is me toch een partijtje leuk! Ik speel nu tegen Evelien, staan ongeveer gelijk, en tegen een dame die me er vannacht voor wakker maakte, om kwart over 1, ze had toen net een zet gedaan. Ik blij -niet eerst, want wakker geworden (lig ik ook eens voor 1 uur te slapen), maar toen ik haar zet zag, -bril op, anders kan ik niks lezen- dacht ik: “hoera”, want ik had al  een mooi woord in gedachten en dat kon ik gelijk uitleggen. Waarop zij dus gelijk een voor mij onbekend woord -ney- neer gooide, en ik de rest van de nacht erover alg na te denken dat dat nou voor woord was. Ney blijkt dus een muziekinstrument, weer wat geleerd, en ook dat ik wordfeud op mobieltje ’s nachts maar uitzet, dat schijnt te kunnen.

 

En nog een handigheidje op mijn iPhone gezet, de Whatsapp. Werkt net als sms-en, maar je doet het via internet en het kost je dus niks, mits je onbeperkt internet hebt, en dat heb ik, en met mij mijn kinderen, wat het dubbel handig maakt.

Gutogut, wat hebben we het er druk mee. Ik denk dat ik de iRon maar ga aanzetten, paar overhemden weg werken.

0 gedachten over “What’s up?