Wellus/nietus

Meestal eet ik mijn appel op met huid en haar, op het steeltje na, maar deze keer -ik weet niet waarom- keek ik, voordat ik weer een hap nam, en zag dat ik ternauwernood was ontsnapt aan een boom in mijn buik (tenminste, dat werd vroeger vaak gezegd, als je de pitjes ook op at); ik heb het klokhuis maar aan de vogeltjes gegeven, want stel je voor dat het toch waar is….

Photobucket

Oei, als je snel kijkt lijkt het wel een vagina zeg, zo had ik het nog niet bekeken. Je zult dit als arts maar in het vizier krijgen, bij een controle-(uitstrijkje of zo), dan kijk je wel raar op! "O jee, heeft u nou toch een appel met pitjes en al opgegeten? Dat komt er nou van!" Evelien vond het meer op een uit de hand gelopen Candida infectie lijken, maar dan meer de horror versie. LOL

En terwijl ik me nog zit af te vragen of het wel mijn ding is, de mandjes maken, zit ik tijdens tv kijken/luisteren te werken aan weer een DPtje, en zie, nog voor middernacht is nummer 5 af.Photobucket Het mandje ligt nog eenzaam te wezen, ik weet het niet, ik bedoel, het is wel leuk om te maken, maar ik kreeg van eentje al last van steken in mijn arm, net als vorig jaar met die hexagonnen, en we weten allemaal waar dat op uit liep: een tennis-elleboog, wel opletten he. Nog even laten rusten, ze lopen niet weg, hoewel ik bij Gert al een leuk idee zag voor mijn lapjes. Zulke blokjes heb ik jaren geleden ook al eens gemaakt, geen idee waar die blokjes zijn gebleven, ik weet dat er blauw en beige en rood in zat; ik kom ze vast nog wel eens tegen, en wie weet maak ik dan zoiets als op deze blog (helemaal onderaan).

0 gedachten over “Wellus/nietus

 1. miranda

  Wat ga je weer lekker…jammer dat je weer steken krijgt in je arm….en wat van ze machinaal te appliceren?

 2. Heleen

  Weer een dresden klaar! Goed zo!!! en dat mandje is wel erg lief hoor. Als je het nog eens probeerd let er dan op dat je je arm (waar je last van krijgt) goed tegen je lijf klemt. Misschien helpt dat. Ik heb ook net het patroon verkleind klaar liggen om eens zo’n mandje te proberen. Vind ze zo lief. Maar dan worden het er niet zoveel hoor. Gewoon ff proberen voor een klein project.

 3. Marie-Thérèse

  Zet desnoods een timer iedere 15 min. om jezelf eraan te herinneren of je in de juiste houding zit en of alles, werkelijk alles ontspannen en zwaar voelt. Dat helpt bij mij heel goed. En ook stoppen en de volgende dag nog eens proberen. Ik heb het met breien.

 4. Chris

  Toch maar voorzichtig aan hoor Sherley. Niet te lang achter elkaar naaien. Vervelend.
  Fijn weekend.

 5. Inge Slaats

  Ja hoor, heb jij weer. Zo’n gek klokhuis en dan krijg je er ook nog van die rare associaties bij, vagina en uitstrijkjes, hoe kom je erop????? Ik vind het wel lachu…..
  Tja, die mandjes hè. Inmiddels gaat het mij goed af. Ik heb 36 grote klaar en 8 kleintjes, nog niet zo heel veel, maar de pijn in mijn nek (niet in mijn arm) is weg en niet meer teruggekomen. Ik ben ook gaan letten op hoe ik zit en dat ik niet te lang doorga. Het patroon bij Gert is leuk. Jaren geleden maakte ik al zo’n quilt n.a.v. een patroon bij Petra Prins. Ik vind dit ook wel iets voor jou, misschien meer iets dan de mandjes. Nou ja, we zien hier wel wat het gaat worden.
  Fijne avond!

 6. Marga

  Kom net uit het ziekenhuis dus ik pas deze keer. De dresden plate word wel heel erg leuk.

  Groetjes,
  Marga♥