Fitness

Er kwamen al geluiden of ik de fitness oefeningen even in beeld wilde brengen, met die bal enzo, want snappen ho maar; ik heb er geen beeldmateriaal van, helaas, want dan was het pas echt lachen. Maar ik heb wel iets anders wat ik kan laten zien, wat anderen op YouTube hebben gezet:

wie pakt haar kauwgum even af?

uuh, krijgen we het figuurtje er ook gelijk bij?

Of kijken jullie liever naar deze quilt show?

mooi he?

Je zou toch maar even een kijkje mogen in deze Amish quiltwinkel nemen, ooh die hartjesquilt op bed:

0 gedachten over “Fitness

 1. Lida

  Met veel plezier gekeken naar de filmpjes waarop die dames zich ernstig vermoeiden, maar voelde mij niet geroepen (heb geen plat dak!), de quilts waren schitterend en heb ook daar met veel plezier (en een beetje afgunst!) naar gekeken, maar het laatste filmpje was erg indrukwekkend, wat een overtuiging en wat een prachtig kind dat ze zo goed kon verwoorden wat er in haar speelde, heel bijzonder! Bedankt en nog een fijne dag,
  Lida

 2. Annelies vdB

  De workout filmpjes heb ik maar even overgeslagen. Daar kan ik erg gedeprimeerd van raken. Van de andere twee heb ik genoten.

 3. Chris

  Ik kijk toch maar liever naar die quiltfilmpjes!! Tjonge, wat een prachtige quilts en die fijne quiltpatronen. Geweldig!! Ach…en dat figuurtje…dan maar niet hoor!

 4. Erica

  Het kijken naar de fitnessfilmpjes alleen was al vermoeiend…..geef mij de laatste 2 maar. Wat een prachtige quilts!

 5. Heleen

  Veel te vermoeiend al dat gedoe. Ik hou het lekker bij quilten en loop af en toe wel eens extra de trap op en neer.Heb eindelijk de foto van mijn eerste dresdens op mijn blog! (sorry, ik schiet nog niet erg op)Maar ik ga stug door.Augustus, he!