weinig geheimen meer

Als ik mijn wederhelft aan de lijn heb terwijl hij op werk zit en ik merk dat hij de telefoon op speakers heeft staan, dan kan ik a): mijn tekst aanpassen, of b): vragen of hij me even van de speakers wilt halen. 

Dat zijn secretaresse zijn e-mails kan lezen is nieuw voor mij, en nu weet ze dus dat a): ik blij zal zijn als Suzanne vakantie heeft vanwege het brengen en ophalen elke dag; b): we voor vanavond wraps gingen eten; en c): er niet geneukt gaat worden vannacht, want je kan me opvegen zo moe ben ik. 

Perry kwam met een -gespeelde- pruillip de keuken inlopen om half 7, en dat was niet vanwege de wraps. Gelukkig hadden we Cippie nog schuimtaart over van gisteren en na de wraps kreeg hij een extra grote punt, want de liefde van de man gaat toch door de maag. ☺

0 gedachten over “weinig geheimen meer

  1. Arja

    altijd leuk: onderaan je mails aan Perry een persoonlijke noot voor zijn secretaresse schrijven 🙂