nachtelijk onrust

Wat duurde het lang eer ik sliep, ik heb het 2 uur zien worden; in gedachten was ik al de taart aan het afmaken en bedenken wat er nog meer moest gebeuren de volgende dag, niet slim. En toen ik eindelijk dus sliep werd ik wakker van gekraak en geknisper. Cid_007001c62c059e263300850ea33elad

Was dat een muis of zo? Ik lag heel stil en hoorde het weer vlak naast me, en toen hoorde ik ook knagen, Getsiederrie, het zal toch niet waar wezen? Mijn instinct zei heel hard naast me uit te halen, dan zou het beestje wel weggaan, maar mijn verstand zei dat het beestje dan wel eens ergens naar toe kon rennen waar ik het helemaal niet wilde hebben. Eerst dus maar licht aangedaan en rustig naast me kijken, dat leek zinvoller.

Het knaagdiertje naast me bleek Perry te zijn die snoepjes aan het eten was uit de puntzak van Jamin, die nog van vaderdag op zijn nachtkastje lag. Hij was zich van geen kwaad bewust en kon er vanmorgen best wel om lachen. Het eerste wat ik heb gedaan toen alles naar school en werk was, was de puntzak snoep daar weghalen, zoiets zal me toch niet nog een keer overkomen. Op de grond naast het nachtkastje lagen allemaal snoeppapiertjes, grrrr.

De eksters lieten om 4 uur al van zich horen boven ons open slaapkamerraam, een wraakactie omdat onze katten hun jongen als huppend buffet aanzien? En nog voordat ik goed en wel ingedut was ging de wekker af, 6 uur. Suzanne lang zal ze leven toezingen en cadeautjes geven, ze zat in bed te glunderen. ☺

De papilotten hadden hun werk goed gedaan, een beetje te goed naar Suus d’r zin, want het leek wel een afrokapsel! Nadat ik met vochtige handen de ergste bollingen had onderdrukt begon het er meer op te lijken en  mocht ik er een foto van maken. Su  Met een lading haarspray erin hoopt ze nog de rest van de dag lol er van te hebben.

0 gedachten over “nachtelijk onrust

  1. laura Hettich

    Van harte gefeliciteerd met je grote jarige dochter. Wat een dame wordt dat toch.
    Zo te lezen is een middagdutje voor jou wel op zijn plaats…. je kan het maar druk hebben ’s nachts…
    groetjes,