’t is goed

Vanmorgen op de weegschaal zag ik dat er misschien net iets af was vergeleken een maand geleden, dus was de verrassing des te groter toen ik bij de specialist 7 ons lichter bleek te zijn. Cid_b69c09e195555e832e1d6a064ff123f

Nee, nog geen gouden ster of zilveren lintje in mijn boekje, maar de dag had wel een gouden rand omdat alles nog steeds goed is. YEAH!

De arts dacht dat ik al veel en veel langer bij hem op controle kom, maar vandaag is het bijna op de dag precies 2 jaar geleden dat de eerste controle na de laatste chemo was, en dat verraste hem. Hij wilde me eigenlijk al op 6 maanden controle zetten, maar besloot toch maar volgens het protocol te werken en nog even op elke 4 maanden terugkomen aanhouden. Maakt ook niet zoveel uit, of ik nou 2x of 3 x per jaar moet terugkomen, zolang alles maar goed gaat.

0 gedachten over “’t is goed

 1. Marjolein

  Heerlijk Shirley, ’t is toch iedere keer een hele geestelijke belasting hé. Nu kan je je gedachten w.b. je gezondheid weer even op nul zetten. Dat afvallen komt wel hoor, alles op z’n tijd. Groetjes, Marjolein.

 2. ada maas

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat, ik ben heel blij voor je.
  Wij hebben, Han en ik, even je huis bewonderd Han zei ik mis alleen een logeerkamer!!!!!!!!!!!! Wat woon je mooi en groot.
  De kinderen doen het ook lekker op school en gaat Suzanne nu dus ook naar het voortgezet onderwijs.
  Wat een quilts heb je gemaakt zeg, wat een productie. Het is ook een heerlijke hobby.
  warme groetjes Ada