weer terug van weggeweest

Photobucket het zit er weer op, het quiltweekend in Elst, heerlijk om 2 dagen met je hobby bezig te kunnen zijn zonder dat je je op het huishouden moet storten. En ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik hier iets van mis zou lopen, toen ik thuis kwam lag alles nog precies zoals ik het er achter had gelaten and then some.

Meer foto’s staan in een photobucketalbum, door op de foto hierboven te klikken kom je daar in. Er waren veel dames vol aandacht voor de stitcheries, leuk was dat. Ook grote vraagtekens toen ze me zonder naaimachine zagen zitten, de vorige keren leek ik er wel vergroeid mee. Nu had ik de ruimte om mijn benen af en toe op een stoel te leggen en toch ook te kunnen handwerken, heerlijk! Ik had de bureaustoel meegenomen zodat ik achterover kon leunen.

Photobucket

Er waren meerder dames bezig met de Girls Day Out, alleen hielden sommige het om duistere redenen erg stil maar volgens mij zijn ze nu allemaal uit de kast gekomen. Ik kwam er achter hoe Loes deze bloemtjes heeft gemaakt; gewoon uit een kantje geknipt, je weet wel, die je per meter in fournitourenkraampjes kan kopen. Kwestie van enkele bloemen voorzichtig los knippen en opstikken. Gdo

“Ik kom niet om te slapen”, hoorde ik Yvonne zeggen toen vorig jaar enkele dames klaagden dat ze slecht hadden geslapen vanwege snurkers/ slechte matrassen of krakende bedden. Nou, mij kan je afvoeren als ik een slechte nacht heb, dus was ik blij dat ik redelijk goed heb geslapen; elke dag was ik om 7 uur op en een kwartier later in de ‘werkzaal’. Heerlijk rustig op gang komen met een mok thee en een plak ontbijtkoek voordat de drukte begon.

Bones is bezig dus ga ik snel kijken voordat ik teveel mis.

0 gedachten over “weer terug van weggeweest

  1. Yvonne aka sommeke

    ‘k Heb deze keer tegen m’n gewoonte in toch héél wat uurtjes geslapen in Elst. Ik vond gewoon geen slachtoffers om mee wakker te blijven zo lang.
    Toch blij dat ik (en jij en alle anderen) er weer bij waren!

  2. Guute

    ’t Was de eerste keer in Nederland voor mij! Maar volgend jaar wil ik er weer bij zijn. Nu ik je stitcheries in het echt heb gezien, ben ik ervoor gevallen als een BOM. Eerst nog wat op mijn tanden bijten en een en ander afwerken maar deze staat in ieder geval al op mijn lijstje. Gewoonweg subliem!