weer een goede dag

Ook al heb ik niet zo bie geslapen vanwege opvliegers, toch heb ik een goede dag gehad vandaag. Niet al te snel moe, waardoor ik zowaar heel even 5 minuten op mijn hoofd in de tuin heb kunnen staan onder toezicht van Perry. Klein beetje onkruid gewied, van dat spul dat al loslaat van de grond als je er alleen maar naar wijst.
Het eten smaakt me weer, en ik krijg ook geen last meer van sinaasappels, heerlijk!

Ik heb een half uurtje gequilt, ik hoef nu slechts de bloemblaadjes en de rand door te quilten (misschien doe ik dat morgen) en dan de ophangsleuf en de bies. En natuurlijk het label en de bij.

Suzanne is niet meer aan naaien toegekomen; te druk met de pc, daarna even tv kijken, en toen haar topotoest voor morgen geleerd, Zeeland.
En omdat ze gisteren om half 12 nog bij Tim zat te kijken naar zijn pc spel terwijl ze een uur eerder naar bed was gestuurd, moest ze vanavond een uur eerder naar bed dan gebruikelijk, nl om 7 uur al. Nou, dikke tranen en zwaar verontwaardigd. “Dat kan je je bijna 10 jarige kind toch niet aandoen, om 7 uur naar bed sturen? Dat is pesten van je kind!” huilde ze met dikke tranen over haar wangen rollend bij me uit. Probeer dan je gezicht maar in de plooi te houden.
“Nee Suzanne, dat heet je kind straf geven omdat ze de avond tevoren niet gedaan heeft wat ze wel moest doen. Nu zal ze misschien ervan leren wel gelijk naar bed te gaan als ze naar bed gestuurd wordt.”
Nee, ze was er niet blij mee en dat hoeft ook niet, maar om ze nou huilend naar bed te sturen, daar had ik ook geen zin in. Dus vertelde ik haar dat ze wel naar bed moest gaan, maar dat ze niet gelijk moest gaan slapen. Ze mocht best nog wel even lekker lezen in bed, ik weet dat ik dat als kjind het heerlijkste vond om te doen. Lekker onder de dekens en dan lezen tot je bijna in slaap viel.

0 gedachten over “weer een goede dag

  1. ada maas

    Wat ben ik blij dat je iets hebt kunnen doen wat je zo graag allemaal wil. Ik begrijp je enthousiasme en dan kom je de man met de hamer tegen. Wat leuk van je dochters allebei een rok, ja het is ook hot.
    Heel sterkte Shirley,
    Liefs Ada