terug naar normaal??

Sinds eergisteravond staat mijn pc weer gewoon als vanouds op mijn naaikamer. Ik merkte dat ik even achter de pc zat, daarna ging uitrusten in de luie stoel om vervolgens bij het eerste pling-plonkje op te springen om te kijken van wie die e-mail was. Dat schiet dus niet op met uitrusten. Nu kijk ik ’s morgens even op de pc, mail wat en ga er pas na mijn schoonheidsslaapje weer achter, en ja, dan natuurlijk even na het eten.

Zien jullie de naaimachines? Ik ben dus met de Sunny side up quilt bezig, bijna helemaal klaar al, maar intussen kwam ook een troostblokje aan die ik wilde maken. Een heel eenvoudig ontwerp met leuk resultaat, maar wat heb ik zitten klungelen zeg met het eesrste stukje. Alsof ik alles verleerd was!
Vanmorgen een uur de stad in om verjaardagscadeautjes voor Evelien te kopen (zondag jarig) en morgenmiddag hoop ik met de oudste 2 even naar de supermarkt de grote boodschappen te kunnen doen.

0 gedachten over “terug naar normaal??

  1. Katrien

    Hallo Shirley,
    zo te zien terug naar vanouds,maar vergeet dan vooral niet te lang te blijven hangen in je naaikamer hé,nu en dan wat rust kan zeker geen kwaad.Ben benieuwd naar je sunny side up quilt.
    vele groetjes Katrien