Wedstrijd

Met deze quilt Photobucket doe ik mee met de wedstrijd bij Quilters Palet, ik was alleen bij de inzending vergeten het een naam te geven voor de wedstrijd (ik noem hem altijd gewoon de Lensquilt), en dus heeft Evy hem 'Doorzetten' genoemd. Nou ja, ook wel erg toepasselijk, want het was ook gewoon een kwestie van doorzetten om hem af te krijgen.

Bij deze wedstrijd gaat het ook om het verhaal achter de quilt, en van alle verhalen achter mijn quilts (dapper, wanhopig, gul, triest, schattig, lief of zomaar) koos ik deze 'kom op, waarom is-ie nog niet af" quilt-verhaal. Het zetje om hem af te maken kwam door de opmerking: "dat snap ik niet, over een 2 persoonsquilttop voor jouw broer doe je een paar weken,Photobucket en over zo'n kleintje voor mij (van nog geen 60x 60 cm) doe je al bijna een jaar!" (de woorden van mijn ventje, en ja, hij keek zielig ;-)) Meer aanmoediging had ik niet nodig en de rest is geschiedenis.

En ik heb er precies 1 jaar over gedaan! Ik blogde op 25-11-2009 dat ik er op die dag ook mee was gestart en op 25-11-2010 blogde ik dat ik hem die dag af had; echt op de dag precies, en dat zie ik nu pas, dames hoe toevallig is dat???? Wil je alle blogjes over de lensquilt nalezen, klik dan rechts bij categorie op Lensquilt, of hier Photobucket , het zijn 2 pagina's, onderaan kan je op een sortgelijke pijl klikken:Photobucket

 

Photobucket

0 gedachten over “Wedstrijd

 1. joke

  Ik heb op je gestemd, ik sta er ook bij met de troostquilt voor schoonzus. Groetjes van Joke

 2. Berna

  Ik ga even kijken hoe ik moet stemmen. Kan dat digitaal? Ik ga het uitzoeken. Hij is tenslotte heel mooi!!

 3. Heleen

  Nou, dan moet ik eens even kijken. Nu moet ik kiezen want er doen er meer mee die mijn stem willen hebben. Dus ik stem op de mooiste!Maar ik wens jullie allemaal heel veel succes!

 4. Els

  De mijne heb je ook, ik weet inmiddels dat het een crime is om hem te maken, de mijn ligt er ook nog hihi misschien moet ik ook nog maar eens doorzetten:)