We dwalen af

Rond het middaguur van deze zondag liep ik vanuit de voortuin waar ik verder ben gegaan met de afgravingen
IMG_9906
naar het schuurtje achter in de achtertuin om een snoeischaar te halen om de onder het worteldoek groeiende dikke wortels weg te kunnen knippen, en toen besloot ik terug naar de voortuin lopend hier een filmpje van te maken. Ik wilde dus alleen laten zien hoe ver ik met het split afgraven was gekomen, maar starte de opname al op het pad bij de vijver, en hoor en zie dan hoe snel ik me laat afleiden door wat er allemaal groeit, bloeit en beweegt. Tjonge, het filmpje bekijkend en afluisterend merk ik dat ik ben best wel vermoeiend druk kan zijn, stuiterend naar de voortuin, snappen jullie nou dat ik dat zeven van split een heerlijk werk vind? Op maar 1 ding hoeven te focussen, nou ja, soms twee als ik gezelschap van de katten krijg, of drie als een voorbijganger een gesprek met me aan gaat, of vier als DH op het raam klopt en het “koffie drinken?” gebaar maakt.

Ik ga nu weer verder met zeven, de pauze zit er op!

5 gedachten over “We dwalen af

 1. Ineke

  Wat een gezellig filmpje, goed geslaagd hoor. Die kleinbloemige bosrank clematis heb ik ook eens gehad, totdat we nieuwe buren kregen en niets van snoeien afwisten. ?
  Bij jou bloeien de akeleien al, hier nog niet, misschien heb ik ze een verkeerd plekje gegeven.
  Succes met het zeven, wij gaan nieuwe bulk split halen, hoef ik dus toch niet te zeven ?
  Fijne zondag

 2. Renske

  Zeker een gezellig filmpje. Mooi dat de clematis al in bloei is. Is wel heel erg veel werk hoor, het zeven. Dan ben je klaar en dan kan je zeker weer bij het begin beginnen of valt dat wel mee?

 3. Conny

  Leuk om met je mee te lopen door een deel van je tuin zeg.
  Succes met je pad onkruid vrij maken hoor……………liefs.conny

 4. Truus

  Gezellig zo’n wandeling door jullie tuin. De Montana clematis is een mooie vroege bloeier en hadden wij ook in onze vorige huizen. Ook na een flinke snoeibeurt komen ze altijd weer terug.
  De akeleien bloeien hier ook al en de azalea en rododendron beginnen ook.
  Het is genieten buiten met dit mooie weer!
  En is je tuinpad nu klaar? Vergeet niet te genieten!!!
  groetjes,Truus uit Drenthe

 5. Bep.v.Nieuwkoop

  Ik ben niet jaloers van aard , maar als ik jouw tuin zie, nou dan gaat er weleens wat verkeerd in mijn hoofd,gezellig dat je kletst tegen jezelf , heb ik intussen ook geleerd, Ha, Ha.wel veel werk en dan nog al dat quilten.petje die ik niet op heb af.groetjes Bep

Reacties zijn gesloten.