water, tuin en feest

Gisteren werd mijn ventje 50 jaar en zowel thuis als ook op werk ging dat niet onopgemerkt voorbij. Op werk hadden ze Abraham in zijn stoel gezet, met oog voor detail zie sigaretten en op schoot een cup-a-soup, waar Perry de dag mee begint. Photobucket Photobucket Bij thuiskomst wachtte hem een voortuin en huis vol slingers, (lief lachje he) Photobucket een zelf gemaakte schuimtaart in de diepvries en een tafel vol cadeautjes op. Hij had bij het wakker worden 1 cadeautje gekregen, deze ingelijste foto (dinsdagochtend gemaakt) Photobucket omdat hij vroeg op werk moest zijn wilde hij de rest pas ’s middags krijgen. ’s Avonds kwam de visite, ik had een hors d’oeuvre en tapas besteld bij Dekkers er zat een grote schaal rauwkost met een zalig yoghurtdipsausje bij, voor het geval Sonja Bakker langs zou komen, alsdus de traiteur.    Photobucket en dit buffet is zeker voor herhaling vatbaar, hoewel we de volgende keer gaan vragen of hij er bordjes pittig/minder pittig bij wilt steken, want jullie willen niet weten hoe erg mijn winden nu ruiken. Ik kan er echt niet tegen als de vlammen uit mijn mond komen. Er was zoveel over dat we het vanavond dunnetjes over hebben kunnen doen. Photobucket Het was gisteravond heel gezellig, lekker gekletst en gelachen, we lagen er tegen kwart voor 3 pas in! En wat is dat met het water, zie ik jullie nu denken, want als het in de titel staat moet het wel ergens op slaan he. Nou, eindelijk hebben we stromend water in deze bron

Photobucket eergisteren hadden de tuinmannen het in orde gemaakt. Helaas spetterde het water ook buiten de ton onder de steen, zodat ik gistermorgen de bak helemaal kon vullen en een halve dag later weer. Bij de Boerenbond snel vijferfolie gehaald en vanmiddag -in een poging de kater van de aanslag tijdens koninginnendag weg te werken- heb ik alle stenen uit de bak gehaald, de grond wat opgehoogd, folie geplaatst en stenen weer terug gelegd, nadat ik met proefdraaien zag dat het toen wel goed ging. Heidens karwei, hij spettert nu nog wel buiten de betonnen randen van de bak, maar raakt daarmee niet meer zoveel water kwijt als voorheen. Dit is -denk ik- ook maar een tijdelijke oplossing. Ook de nare beelden van het akelige nieuws, – met 5 doden tot nu toe- ben ik niet kwijt geraakt, vreselijk.

0 gedachten over “water, tuin en feest

  1. miranda sol

    Heftig! Zowel het feest, de Aberhams en die aanslag. Eerst baalde ik als een stekker dat ik het niet kon zien, nu ben ik blij dat ik het niet gezien heb. Afschuwelijk, hier zijn toch geen woorden voor…..
    Toch nog gefeliciteerd met je ventje. Hij heeft de 50 in ieder geval gehaald.