vooruit branden

Na 2 dagen lekker in de tuin werken heb ik weer 2 dagen van wat aanlummelen gehad, niet vooruit te branden ’s morgens en tegen de tijd dat het bedtijd is kom ik pas lekker op gang. Vast herkenbaar bij menigeen. Maar ik heb toch wel wat om te laten zien van activiteiten, dit borduurtje had al lang af kunnen zijn ware het niet dat ik onder een spannende film bijna alles in een verkeerde kleur had gestikt en het dus ook weer mocht uithalen, zonde zonde.

Photobucket het ligt op een laag kastje naast mijn luie stoel, de tas op de grond is Zopjes domijn als hij niet op mijn schoot mag liggen. Is nog van een patroon van jaren geleden uit de Australian Patchwork& Quilting.

Photobucket op de foto hierboven zie je een restant tussenvulling, groot genoeg voor een schootquilt, misbruikt door Zipje en Zopje als slaapplek. Het zit stijf onder de haren, zand en ander organisch materiaal; komt er van als je het laat slingeren op tafel. Ik hoop dat ik het weer kraakhelder krijg in de was, en anders hebben de katten geluk. En tot hier (zie foto onder) ben ik vanavond gekomen, Photobucket ik moet nog een rij , of 2. Ik weet het niet of ik de sterren af maak (dus meer rijen toevoegen), het zou wel mooier zijn, maar ik begin het een beetje beu te worden en wil het liever af hebben dan perfect. Morgen zal ik er niet aan kunnen werken, overmorgen is Perry jarig (50!) en voor zijn feestje moet ik nog een paar dingen regelen, taartjes bakken enzo.

0 gedachten over “vooruit branden

  1. dineke

    Balen, borduren met de verkeerde kleur. Je sterren zien er prima uit.
    Moeilijke keuze, hoeveel rijtjes zou je nog moeten om de sterren af te maken? Zo ontstaan mijn UFO’s dan ben ik iets even zat maar wil het wel perfect. En een paar maandjes later ga ik fris weer verder.