Wat een dag

Was ik eerder deze dag van plan lekker vroeg het bed in te duiken, na het kijken van de dvd Avatar met Suzanne en Perry ben ik helemaal wakker, en ik heb het niet meer koud. Ik heb het de hele dag zo koud gehad, brrr.
Het begon al goed; toen ik vanmorgen de acculader van onder de motorkap wilde halen, kreeg ik de motorkap niet meer open. Aan de passagierskant wilde hij wel los komen, maar aan de bestuurderskant bleef hij dicht, hoe hard ik er ook aan trok. Even dacht ik dat hij dichtgevroren zat, want er zat wel wat ijs en sneeuw tussen, maar na het overgieten van lauw water bleef hij dicht, en restte me niets anders dan de garage te bellen. De melding "ik stuur nu  gelijk iemand langs" nam ik helaas serieus, met gevolg dat ik de komende 1½ bij elke in de straat rijdende auto opsprong; met al dat ijs op straat leek het of elke auto een tientonner was, zo'n herrie, alsof ze door een grintbak reden.

Maar goed, de monteur kwam uiteindelijk, zag gelijk wat er loos was, duwde toen hard op het deel dat niet open wilde gaan, en vroeg of ik aan het hendeltje van de klep even wilde trekken. Met een harde klik schoot de motorkap van slot, en trok hij hem zonder probleem omhoog. Nog een paar keer spuiten met silikonenspray op alle sluitingen en hij was klaar. Nog geen 2 minuten werk! Hij stelde voor dat ik ook gelijk de auto wilde starten, om te zien of de motor goed was opgeladen, en toen hij direct pittig aansloeg, mocht ik hem weer uitzetten.  hehe, moeders heeft weer vervoer, want met die gladheid zie je mij niet op de fiets naar het dorp rijden (winkelcentrum vlakbij).


Daarna was het wachten op de verwarmingsmonteur, die volgens mijn agenda gisteren had moeten komen, maar volgens de monteur stond hij voor vandaag geboekt, en hij kwam halverwege de middag pas. Klus was na ruim een uur geklaard, -jammer, want het was mooi-boy, en dat is geen straf om langer in huis te hebben, kijken mag he dames- nog even wat tekenen en weg was hij, naar de volgende klant.

Photobucket

Enige voordeel van al dit wachten is, dat ik mijn presentjes voor de Secret Santa -die Katrien organiseert-af heb, maar ik kan ze nog niet showen, dat is dan weer een nadeel. Nog even geluld dus.

0 gedachten over “Wat een dag

 1. Lida

  Geloof me, ik heb de afgelopen drie maanden meer loodgieters gezien dan mij lief is, jong en oud, maar zo’n lijf zat er echt niet bij hoor! Ik ben blij dat ze eindelijk uit mijn huis zijn verdwenen, nu mag ik wachten op dakdekkers, heb lekkage op drie punten! Dus heb er mijn buik van vol en Avatar heb ik liggen en nu heeft de DVD speler het begeven, dus daar kan ik voorlopig niet naar kijken, je hebt van die dagen!! Groetjes
  Lida

 2. Goof

  Wat heeft je DH toch een geweldig lijf!!!

  Tja,… de verwarming,… onze monteur kwam ook meteen, heb 3 dagen zitten wachten, elke keer ging aan het eind van de dag de telefoon dat hij toch niet meer kwam,…
  Gelukkig is de verwarming nu in orde, en is het weer lekker warm,…

  Jeetje wat een lijf,…
  ;o)

 3. Renske

  Wat een mooie film is Avatar he.
  Is goed dat je over siliconespray schrijft, ga ik ook maar eens doen want volgens de krant komt er volgende week weer een koudefront. Kunnen we onze lol weer op met de kou. 🙁

 4. Merel

  een freudiaanse vertikking? (bij gebrek aan een beter woord? zou ik ook hebben hoor als ik vlak naast die HUNK aan het typen zou zijn 😉
  groetjes, Merel

  Geduld, I guess…