De dooi is ingezet

En 5 paar schaatsjes zijn klaar, even tussen door gemaakt, tijdens tv kijken. Het idee heb ik van de weblog van Coleen geplukt, de link had Miet doorgegeven. Gisteravond had ik deze gemaakt

Photobucket en vandaag de rest,Photobucket en hier hangen ze aan mijn kekke daglichtlamp. Leuk als hangertje aan de kerstboom, of als alternatieve kerstkaart, wie weet waar ik ze voor ga gebruiken. ik ga 1 paar weggeven aan een dame van de winkel waar ik de paperclips gisteren had gekocht. Ze zei dat ze deze nog maar heel weinig verkocht, en ik proefde een vraag in haar opmerking, dus ik zei dat ik er schaatsjes van ging maken. Grote vraagtekens boven haar hoofd toen ik het probeerde uit te leggen, het was ook al laat, lange dag gehad, en dus beloofde ik spontaan aan haar een paar schaatsjes te geven zodra ze klaar waren. 

0 gedachten over “De dooi is ingezet

 1. Miet

  OOOOOOOOOhhhhh !!!!! Wat leuk !!!! Gelijk en toch anders door de zijversieringskes .Alternatieve kerstkaart=tof idee of aan de sleutelbos of aan de rits van de handtas of ….. wie heeft er nog ideetjes ???

 2. Marjon

  Wat een lieve schaatsjes … volgens mij kan zelfs een leek als ik dat maken. Ik ga er in ieder geval een poging aan wagen

 3. Ada

  Leuk! heb vandaag vilt en grote paperclips gekocht. De paperclips hier vallen nogal groot uit, zijn bijna 2 x zo lang als de schoentjes.
  Hoop vanavond een paar te maken.
  ada