Wacken

Ben de hele middag lekker aan het stikken geweest, zoals het er nu naar uit ziet worden het 2 quilts, eentje met heftige kleuren en eentje met zachte kleuren, dan worden het wel 1 persoonsbed quilts. Ik vind nl dat de quilt -zoals nu op de foto Photobucketniet zo mooi is, de felle kleuren zijn te fel en sommige paarse kleuren maken hem zo zwaar. ‘k Zal eens zoeken in mijn voorraad, volgens mij moet ik nog van die zachtere bloemenstoffen hebben.

Zowaar 4 smsjes gekregen van zoon, eerste was om 9 uur dat de tenten stonden en dat 3 mannen boodschappen aan het doen waren terwijl Tim op de spullen paste. Volgend berichtje was om te mopperen op de ‘oplader’, hij moest zich lam draaien om z’n mobieltje opgeladen te krijgen en of smsjes alleen ook voldoende waren. En een paar uur later een opgelucht smsje dat ze eindelijk een kraantje hadden gevonden voor hun drinken aan te vullen. Ik zie ze in gedachten al zoekend rondsloffen over het terrein. Krijg ik  iets na 8en weer een smsje: "Geniale zielen, gaas in de boventent precies boven gaas in de ondertent." Je lacht je rot, dat komt er van als je een nieuwe tent maar 1x opzet om te oefenen. Uh, hoe zat het ook alweer?? Hopen dat het droog blijft.

Klik hier en je ziet in ieder geval wat voor weer de zware metale mannen hebben, fotootje op weblog is van half 8,Photobucket momenteel staan de gasten achteraan rechts, ik heb geen idee of ze morgen nog gaan verkassen. De grotere foto is vanuit de lucht van vorig jaar om een indruk te geven van hoe druk het zal worden, rechts buiten beeld van de foto is nog een heel gebied vol tentjes.Photobucket