vroeg wakker

lig vanaf 3 uur klaarwakker, droomde dat ik in een bioscoop was waar iedereen na afloop gewoon kon blijven liggen en slapen, en ik werd wakker omdat mijn buurman zo hard snurkte. Bleek dus Perry te zijn, die een nieuwe tropisch bos had gevonden met stevige bomen. Een heel andere droom dan die van de nacht daarvoor: ik zat helemaal rechtsvooraan, vreselijk slecht zicht op het scherm, maar omdat het onderwerp me wel aansprak (allemaal blote mannen met geweldige formaten piemels) heb ik toen de DVD recorder maar aangezet (in de bioscoop!) en ben toen naar huis gegaan met het idee dat ik er dan thuis wel op mijn gemak naar kon kijken. Heel jammer toen ik wakker werd en het me doordrong dat de bioscopen deze mogelijkheid nog niet hebben. Ik had de film wel eens goed willen bekijken.
Nee, het komt niet door de vermelding van stierenkloten van Riet (lees ik net pas), ik moest er wel om lachen! Natuurlijk wel lekker voor de koeien als de stieren zulke kloten hebben, als ze op die manier een extra prikkel krijgen tijdens hun beurt. (op de zaaddozen zitten allemaal ietwat stevige ‘haren’).
Foei.
Uit 1 opgedroogde klootje steekt nu een soort piemel met daarop donkere zaadjes, en nou hoopt mijn moeder dat deze bevrucht zijn, want ze gaat ze proberen te zaaien. Dat ze in de winkel te koop zullen zijn is natuurlijk geen kunst; zelf uit zaad iets opkweken is het mooiste wat er is vind ze.

Na het eenmaal wakker worden niet meer kunnen slapen; vanmiddag wordt mijn bloed geprikt om te zien of het goed genoeg op sterkte is om de 2e chemo morgen te kunnen hebben. Ik hoop het zo. Ik heb van mijn broer een zakje oordopjes gekregen, voor het geval ik echt stilte wil hebben morgen, en dan zet ik nog een luisterboek op de ipod voor het geval ik juist geen stilte wil hebben morgen, en tegen beter weten in denk ik neem ik hexjes mee om ook nog wat te kunnen handwerken, zodat ik me niet verveel voor het geval de oa sufmakende medicijnen me er niet onder kunnen krijgen.

Ik duik er nog voor een uurtje in, mijn thee is op en jullie zijn weer op de hoogte van zin en onzin.

0 gedachten over “vroeg wakker

  1. ina klugt

    Volgens mij zit slecht slapen in de lucht en rare dromen ook. Ik loop al de hele week elke nacht om half twee naar beneden om een kopje thee te zetten en een mandarijntje te eten. Tegen drie uur slaap ik dan weer.
    Stom.. Sterkte vanmiddag etc. Liefs Ina.