vrijdag 10 maart

Een heerlijke dag gehad vandaag! Het begon wat minder omdat ik even bij de huisarts langs moest. Ik had gisteravond veel jeuk en ook vannacht regelmatig last van gehinnik in mijn broekje (schimmelinfectie), een bijverschijnsel van de chemokuur. Het liefst had ik een koelpakking uit de diepvries in mijn onderbroek gelegd of een staalborstel, jemig wat kan dat jeuken. De huisarts geloofde me op mijn woord en schreef me een recept voor. Ik heb 4 hele mooie capsules gekregen, 2 vanmorgen opgegeten en dan nog 2 voor het slapen gaan en dan moet het voorbij zijn.
Daarna heb ik mezelf verwend op make-up bij de DA-drogist: een wenkbrauwpotlood en ander soortgelijk kleurspul, want mijn wenkbrauwen zijn al lang niet meer de stoere pleeborstels die ze ooit waren. En toen ik vanmiddag me aan het optutten was en mascara op wilde doen, besloot ik dat ik dat beter kon laten; mijn li wimperhaartjes zijn al zeker voor de helft weg en rechts schiet het ook al op! Kan je nagaan hoe licht mijn wimpers zijn, dat het me niet eerder deze week was opgevallen. Wel wil ik de wenkbrauwen bijtekenen, zodat ik geen blote billen gezicht krijg, de wimpers geeft niks.

Daarna even voor een uurtje de stad ingeweest, cadeautje voor Evelien al gekocht (is 16 April jarig) en nog bij de tijdschriftenwinkel gekeken; ‘Eos’ gekocht, een soort wetenschappelijk blad waar je geen universitaire opleiding voor moet hebben gevolgd om het te snappen.


Perry heeft vanavond gekookt, ‘broodje hamburger Oude Markt’ gekocht bij restaurant de Oude Markt; waanzinnig lekkere hamburgers met gebakken ui, gebakken champignons en gebakken ananas allemaal op een slaatje bla en overgoten met een superlekkere warme kerriesaus, plak komkommer en plak tomaat erop en dit alles op een vers wit broodje. Nou, de vingers en borden werden door ondergetekende afgelikt; mijn eigen vingers en ja, andermans borden. Zonde om dat lekkers af te spoelen.

0 gedachten over “vrijdag 10 maart

 1. Heidi Steven

  Hallo,

  Wat ben jij productief ineens. Kijk ik een paar dagen niet zie ik allemaal nieuwe stukjes. Dan gaat het zeker goed met je. Wat geweldig die uitslag. Dat zal een hele opluchting zijn geweest. Ik ben heel blij voor jullie allemaal. Nog even doorzetten en dan ben je ook van die kuren en de vervelende bijwerkingen af. Je zal maar last hebben van dat gehinnik 🙂
  Heel veel liefs weer vanuit Maastricht naar Roosendaal voor jou, man en kinders.
  Groetjes,
  Heidi uit Maastricht

 2. Marianne

  Wat ziet er dat weer prachtig uit dat gebladder op de vloer. Je gaat weer lekker, en wat heerlijk dat je vooruit gaat denken over vakantie. Zeker met dit stomme weer hier extra aantrekkelijk om er alleen al aan te kunnen denken.
  Ik heb trouwens wel eens iemand in de apotheek gehad met ,,,, inderdaad een coldpack waar je normaal een inlegkruisje legt. En het hielp !!! zei ze maar ze noemde het geen gehinnik maar had er een totaal andere naam voor die ik hier maar niet zal schrijven 😛 🙂
  Met de capsules is het trouwens zó over hoor, houd moed 😉
  groetjes Marianne

 3. Bas

  Wist wel dat Perry goed kan koken…. En heerlijk om te horen dat jij positief nieuws hebt gekregen. Je wenkbrauwen zijn me nooit eerder opgevallen:-) Teken er maar iets moois op, kan iedereen van genieten.
  groetjes, BAS

 4. Hermie

  Ha fijn zo”n goede dag,ik lig hier dubbel van het lachen om het slaatje bla,zal zeker blaadje sla moeten zijn?hahahaha,in ieder geval was het lekker
  groetjes Hermie en een fijne zondag