9 maart

Wat heerlijk dat jullie allemaal zo meeleven! Ik zit regelmatig met tranen in mijn ogen (net als Perry), ook omdat het nu pas goed begint door te dringen. We kunnen bv wat gaan plannen voor deze zomer, iets waar we helemaal niet over durfden te dromen, want je leeft per dag, of per 2 dagen. Eind Mei krijg ik mijn laatste chemokuur en dan misschien 2 maanden nodig om aan te sterken om vervolgens een weekje of zo er op uit te gaan. Heerlijk.
De kinderen zijn ook zo opgewekt, de oudste 2 hadden het op school en op MSN verteld en Suzanne gaat het morgen op school in het kringgesprek vertellen. Ze waren heel spraakzaam en haast uitgelaten vanmiddag, fijn hoor.

Verder ben ik lekker bezig geweest met het knip- en strijkwerk van de Sunny side up, zoals het quiltje van de storybookfarm heet, en zie hier het resultaat:

De bloemblaadjes zijn allemaal apart geknipt, een hele klus.
Ik heb nog geen geschikte stof voor de achtergrond en voor de kat en het hekje. Ik heb het besteld bij Carly in Amerika toen ik zat te wachten op de uitslag en het duurt ongeveer 4 dagen eer ik het binnen heb.

Nog een foto, van maandag, genomen vanachter het glas. Het was te guur om naar buiten te gaan.

Morgen werkt Perry thuis en ik denk dat ik zijn auto even inpik om te gaan shoppen, met de nadruk op even. Mijn auto staat nu op de acculader, want het korte ritje vorige week heeft de platte accu wel iets power gegeven, maar niet helemaal vol gemaakt. En daar maakte mijn vader zich een beetje zorgen over toen hij vanmiddag hier was om mijn moeder op te halen. Dus de lader erop en morgenmiddag mag hij eraf en kan ik mijn auto gebruiken. Ook voor korte ritjes zonder de schrik te hebben dat hij niet meer wilt starten bij de winkel.

0 gedachten over “9 maart

 1. Laura

  Hoi Shirley,
  Wat een toepasselijke naam voor de Storybookfarm, Sunny Side Up! De zon schijnt bij jullie in huis, proficiat met de uitslag, wat een opluchting. Nog ‘even’ die chemokuren, hoop dat je er niet te ziek van bent en dan aansterken…. op naar de zomer! Echt iets om naar uit te kijken. Sterkte nog hoor!
  ps. Heeft Perry de postzegels nog ontvangen?
  groetjes
  Laura

 2. dineke

  Nog heel erg gefeliciteerd met de goede uitslag. Ik ben weer vreselijk jaloers op je zonnebloemen. Ooit wil ik dat ook kunnen. Ja knippen kan ik wel natuurlijk, maar dan in stof en alles zo mooi op z’n op z’n plek.

 3. rens

  Shirley en familie gefeliciteerd met de uitslag. De komende chemo’s kunnen je misschien nog ziek maken maar je weet dat de uitslag goed is. Je hebt de zwaarste strijd al achter de rug. Na dit goed uitrusten want je zult je echt uitgeput voelen na al de chemo’s.
  Die Sunny side up ziet er goed uit.
  Rens.

 4. @nica

  Shirley wat fijn om vooruit te kunnen kijken en plannen te maken!! heerlijk dat je merkt dat je kids zo opgelucht en blij zijn 😀 prachtig je zonnebloem wat zijn dat veeel stukjes…… ik hoop dat de andere lapjes er snel zijn, kan je lekker verder.

 5. Jacqueline uit E-L.

  Die zonnebloemen wat een pracht en zo toepasselijk nu !
  Zitten de blaadjes met Vliesofix op en aan elkaar ?
  Ik vroeg me al af waarom je niet steeds je eigen “rode” neemt maar nu weet ik het : de accu !
  Fijn weekend,liefs van Jacqueline.

 6. Marianna

  Shirley, wat een goed nieuws! Ben zo blij voor jullie allemaal! Heerlijk dat je voorzichtig weer wat toekomstplannen kunt gaan maken! Natuurlijk moeten de andere kuren ook nog ‘even’, maar je hebt weer wat positiefs om naar uit te kijken! Deze zomer kan nu al niet meer stuk he! Die prachtige zonnebloemen passen er inderdaad super bij! Geniet er maar goed van. Sterk je ook van aan!

  Groetjes,
  Marianna

 7. Katrien

  Shirley,
  ik ben ook zo blij voor jullie allemaal,en dat je nu toch ietsje kunt plannen.En die 4 kuren die nog moeten komen die ga je met plezier aannemen,wetende dat het alleen maar possitief is.Sterkte nog en vele groetjes uit Wulpen.
  Katrien