Vrij

Gisteravond besloot ik toch om de deur van de kattenkamer open te laten, ik kan moeilijk het tempo op Puk afstemmen, en te zien aan Jon ging hij er vrij relax mee om. Wat een feest vannacht, een hoop getrippel over de bovenverdieping na een flinke klap van een plant die van de vensterbank in de logeerkamer naar beneden was gekomen. Paniek in de tent 😂 even was het stil en toen hoorde ik ze de trap aflopen, het sensorlampje bij de trap ging aan en ik hoorde getrippel rond ons bed. En opeens voelde ik op bed beweging, geen idee of het de twee boefjes waren, of alleen Fay, maar toen ik mijn hoofd omhoog deed om te kijken of ik iets zag hoorde ik getrippel de kamer uit.

Onder de morgen werd ik wakker van gepluk aan de hor van ons slaapkamerraam, maar deze zit goed vast, en het raam had ik op een kat veilige kier gezet, dus geen paniek. mijn lief draaide zich om in bed en ik hoorde paniekerig vluchten van een katje, slippend door de bocht om de kamer zo snel mogelijk uit te komen.

Toen ik na het douchen boven ging kijken voelde het mandje in de kast zwaar aan (ik probeerde hem een beetje van zijn plaats te duwen, maar voelde weerstand, dus zat er iets in). Gelijk Jon en Sherlock erbij, maar hoe ze zich ook uitsloofden, Fay liet zich niet zien. Te moe zeker, dacht ik nog. De panters liepen in de kamer gewoon rond zonder te gluren onder de bank, en gingen na het buitenspelen lekker bij me liggen, dus nam ik aan dat Fay boven lag te slapen.
7C9B801C-34DE-4641-A723-0576453714DC
Tot vanmiddag, toen Sherlock opeens met veel interesse onder de bank zat te kijken, en jawel, daar zat Fay. Waarschijnlijk lag ze eerder in de voering tussen de poten van de band, als een hangmat je uitgewoond door Sherlock.

D8979F24-5808-406C-A7C8-E630A93E0FB4
Na een tijdje kwam ze tevoorschijn en liep ze samen met Sherlock door de kamer, af en toe wat spelen, maar vooral heel erg op haar hoede nog.

Jon was wat minder enthousiast hoewel de begroeting goed verliep

hij ging hierna op tafel zitten en was not amused toen ze erbij wilde zitten, wat een brompotje.

Maar ze hebben de ruimte en kunnen mekaar ontwijken, maar dan moet ze niet steeds achter Jon aanlopen ☺️
Gelukkig heeft ze aan Sherlock een lief speelmaatje, vooruit dan, nog één filmpje

Ik heb nog even aan het mandje gevoeld in de kast, en zo te voelen zit Puk hier dus in. Hij komt vanavond wel weer tevoorschijn als we slapen. Sherlock en Fay rennen nu achter elkaar aan door de kamer, lekker speels, gekke bokkensprongen makend, en Jon zit op de salontafels met grote ogen toe te kijken, blij dat hij met rust gelaten wordt, maar diep in zijn hart zou hij ook wel mee willen doen.
20F334C0-2038-4797-8340-BCD94BC90B50
Begin van de middag ging ik alle zwarte lijntjes “in de ditch” quilten
376B1BD1-A088-4C5C-9FCA-EACA1FF9C54B
en daarna oefende ik een motief voor in de Frida Kahlo blok, Sherlock hielp mee
A0B26076-D084-4F7A-8467-4B1AD932226D
Het viel niet mee maar het is me gelukt. Misschien ga ik nog extra lijnen quilten tussen de bogen die achter het kruis doorlopen
A63B728B-86C0-42AF-8D75-142CAE5D0E3C
Nog eentje te gaan voordat er vrijdag weer twee worden gelanceerd
D0A9F6DE-6AA2-4B41-8CCC-002D3078ACFA

3 gedachten over “Vrij

 1. Renske

  Jammer dat Puk in de kast blijft liggen. Leuke filmpjes weer.
  Met de zwarte lijnen in je blokken worden je blokken erg mooi.

 2. Yvonne aka sommeke

  Zielig Pukske, zo bang dat hij vriendin Fay niet eens volgt.
  Je FK wordt prachtig 👍🏽

 3. Truus

  Wat een ukkie is Fay nog! Leuk dat ze nu al bij de ‘jongens’ beneden rond loopt. Jammer dat Puck nog zo bang is, maar hopelijk wordt hij ook steeds nieuwsgieriger nu Fay weg is.
  Succes!
  groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.