Vriezen of dooien

Volgens de weervrouw komt er weer een koude front onze kant op, kans op natte sneeuw, nachtvorst, gladheid alom, het zal mij benieuwen wat het gaat worden.
IMG_1705
Deze foto nam ik rond de jaarwisseling, de borrelsteen borrelde er nog lustig op los, en uit het gespetter groeide dit mooie ventje. Wat een schattig kaboutertje met een toeter in zijn handen, hij schrok toen ik de foto maakte en bleef als genageld aan de grond staan. Toen ik een paar dagen later weer keek, zag ik hem niet meer, beetje verlegen denk ik, maar wie weet komt hij nog terug dit weekend, als het weer gaat vriezen. Ik houd het wel in de gaten.

Eén gedachte op “Vriezen of dooien

  1. Truus

    Wat een leuke maar ijzige tuinkabouter had je in de tuin!
    De regen klettert nu hier tegen de ramen.Hoop dat de sneeuw meevalt en niet weer een 8cm dikke laag geeft zoals afgelopen weekend.
    Pas goed op jezelf en zorg dat je niet onderuit gaat.
    groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.