Vooral doorgaan

De wekker ging al vroeg af deze morgen, de om de weekse bee was naar de morgen verzet, en aangezien ik even tijd nodig heb om wakker te worden en op gang te komen, stapte ik er dus al vroeg uit. Niet dat het veel hielp, ik had op de bee nog minstens een uur nodig om op gang te komen,

of zou dat door het kletsen, showen en foto’s maken komen? Het was gezellig, Angela showde ons haar op de bies na affe quilt, doorgequilt door een bedrijfje, die -zo zagen we bij nadere inspectie- een blok was vergeten door te quilten.

Maar hij zag er prachtig uit verder, door het wassen zal er nog meer leven in komen. Julie had haar yoga mat top af, en wat een beauty, vooral met tegenlicht een plaatje!

en ze liet haar favoriete kerstloper zien, zo leuk. Ze was samen met de andere dames bezig met een blokje van de Camelotquilt, en ging erg lekker 🙂

ze naaide haar vinger er zelfs aan vast, toen ze met de middencirkel bezig was. Het wordt nog wel wat met deze dame 😉

Kijk voor verschillende links over dit patroon helemaal onderaan mijn blog, dus nog voorbij de pinwheels, bij blogs over speciale quilts. Het origineel is van King George the 3rd.

Ik vind het een hele mooie quilt, maar begin er niet aan, anders zie ik door de bomen het bos niet meer. Angela en  Miranda zijn er ook mee bezig, Miranda blogt hier ook over.

Ikzelf ben met de Rose of Sharon begonnen, het overtekenen van de patroondelen (blaadjes, rozetjes en cirkeltjes) hield me al de hele morgen (nou ja, krap 2 uur) bezig, en dat terwijl ik dacht verder te kunnen komen op de bee. Ik had ook al achtergrondstof bij me, en natuurlijk de batiks, en die nam ik net zo vrolijk weer ongebruikt mee terug.

Nou ja, ongebruikt, Angela had het wilde plan opgevat om een groene kerst-logcabin quilt te maken, en kwam er onlangs achter dat ze geen groene stof in huis had, dus bietste ze van mijn groene lapjes smalle strookjes. Vooruit dan maar.

Thuis gekomen heb ik nog twee baantjes getrokken

met de Artesan Star, en toen was het naar de podotherapeut (Suzanne moet aan de steunzolen, want haar knieklachten komen van haar voeten vandaan), eten verzorgen (zalige groentesoep en een halve hamburger met scharrelbeefburger met tomaatsmaak van de AH),

het broodje had ik eerst besmeerd met een eetlepel Philidelphia roomkaas met tomatensmaak, en de halve hamburger had ik ook nog eens in 2 lagen gesneden, zodat het mijn hele broodje bedekte. Helaas geen sla, die was ik vergeten. Het ziet er misschien raar uit, maar het was zalig, en ik zat aangenaam vol na afloop!

zo ongeveer dus.

De DDC coach lachte me toe toen ik bij de weegschaal stond, kwam het van al die draadjes die aan mijn vest hingen, of omdat ik 1,1 kg ben afgevallen deze week? Hoe dan ook, ik kreeg een sterretje op mijn kaart geplakt (elke 3 kg eraf is een sterretje waard), een pluim op mijn hoed, en bij thuiskomst wachtte een chocoladekoekje van ons mam op me, welke ik tergend langzaam heb opgegeten, elk kruimelde heb ik van genoten, zalig. Zou er volgende week weer 1 kilo af zijn, ooh dat zou toch geweldig zijn?