visite

Sarah vanmiddag kwamen vrienden van ons op bezoek en ze namen hun dochtertje Sarah mee, een schat van een bijna 3 jaar oude kleuter. Ze hadden een mand vol speelgoed mee en Evelien haalde de quilt van boven zodat ze lekker vlak bij ons op het gras kon spelen, Suzanne vond het denk ik heel fijn om nu eens niet de jongste te zijn thuis. ☺ Vanwege het iets late tijdstip van opstaan en het opruim- en schoonmaakwerk dat er te doen was alvorens we de visite konden ontvangen, heb ik niks quilterigs meer gedaan vandaag. Morgen weer een dag, maar misschien dat ik morgen Perry de stad in sleep om nieuwe pakken te kopen voor zijn werk nu hij nog vrij heeft.

PC compleet uit Breda belde me dat Tim’s computer klaar was en toen de visite weg was haalden we het net voor sluitingstijd om hem op te halen, iets waar Tim me erg dankbaar voor was. Ik suggereerde eerst om hem morgenochtend vroeg op te gaan halen, maar bedacht me toch maar. Dit zou betekenen dat ik er dus ook weer vroeg uit zou moeten, en met vakantie vroeg eruit moeten voor zoiets zie ik niet zo zitten. Nadat Tim heel veel biologiefilmpjes en -foto’s en muziek van zijn harde schijf had verwijderd en Perry de pc weer op internet aangesloten kreeg (stond met een vreemde provider aangemeld of zoiets) ging hij lekker snel en hebben we Tim de rest van de avond niet meer gezien of gehoord.   â˜º

Ik heb nu een hele fijne grafische pen, Itemimage eentje die niet op een batterij loopt zodat de pen het altijd doet! Hij is van Wacom (ik zie op deze site dat ze hem als aanbieding hebben, ik heb er de oude prijs voor moeten betalen in de winkel), het is wel wennen om ermee te werken, hij reageert heel fel. Maar ik merk nu al dat ik mijn hand veel minder moet inspannen dan wanneer ik met een muis moet werken. Ik had er jaren geleden eentje gekocht van de zaak waar ik EQ5 had gekocht, maar in die pen moest een batterij en die was heel snel weer leeg, en dat werd een kostbare grap. Ik vind deze ook veel beter reageren. Evelien en Suzanne hebben er al langer dezelfde en ze zijn er laaiend enthousiast over, vandaar dat ik het ook aandurfde.

Morgen weer een mooie dag, ik denk dat ik ’s morgens de kleuterquilt ga sandwichen en de Aurora beneden klaar ga zetten.