relaxt

Vandaag een relaxte dag gehad, lekker uitslapen, op het gemak met Tim en Evelien de stad in zodat zij hun schoolspullen konden kopen. Helaas verkochten ze niet de stoffen boekenkaften die op elke boek schijnen te passen en die wasbaar zijn. 72boekkaft1 72boekkaft2 72collage1 maar bij Bruna zouden ze ze wel hebben. Om te proberen wilde ik er voor elk een stuk of 6 hebben.

Direkt daarna heb ik de defecte Ipods (2 leeglopende accu’s en 1 met haperende druk/draaiknop) ter reparatie aangeboden bij Dixons, boven in de V&D. Wat traag was die knul daar zeg! En eigenwijs! Zeg ik tegen die knul dat de druktoetsen van de Ipod (van Tim) het de ene keer wel en de andere keer niet doen, gaat hij op zijn dooie akkertje uitgebreid de Ipod bekijken, kijken of hij het doet. Tuurlijk doet-ie het op dat moment gewoon, "hij doet het gewoon hoor", zegt-ie ook nog, alsof ik hem in het ootje neemt. Tuurlijk, een tienerzoon geeft vrijwillig een goedwerkende Ipod voor 3 weken af. Mijn potje met geduld was -helaas voor hem- op, en ik kon het niet laten: "Ik zeg dus net dat hij het de ene keer goed doet en de andere keer niet, je moet wel opletten." Is hij ruim een half uur bezig geweest met het opzoeken en invullen van alle reparatiebonnen voor 3 Ipods, Tim en Evelien had ik toen al met wat geld naar het restaurantje gestuurd.

De 1e chemo bij Jan is goed gevallen, hij voelde zich prima en had zelfs eetlust! Morgen deel 2 en dan kan hij -als het net zo goed is gegaan- lekker naar huis. Ik hoop dat het goed blijft gaan allicht, en dat hij mijn advies van veel water drinken de eerste dagen na de chemo opvolgt (je moet het ook kunnen). Spoelen met die handel. Ik weet dat ik de eerste dagen me suf dronk aan water en thee, het viel het personeel zelfs op, maar ja, er zullen er niet veel zijn geweest die al om half 5 ’s morgens al aan de thee zaten.

Yeah, het mooie weer gaat er weer aankomen, ik heb warmte nodig voor de peren en druiven! Als het maar niet door gaat schieten tot over de 25ºC. (het is ook nooit gauw goed he). Een dezer dagen ga ik de 3e kleuterquilt afmaken, zodat het klaar is als de scholen weer beginnen over 2 weken.

Om af te sluiten een hele leuke gezellige on-line blad met heerlijke recepten!

0 gedachten over “relaxt

  1. Janny

    Hallo. Zag bij je prachtige quilts zo’n leuk wisselhuisje voor kleine quiltjes.
    Enig idee hoe ik hier aan kan komen?
    Ik maak ook quiltjes.
    Groeten.