rustig aan

Vanmorgen was ik er vroeg uit omdat Evelien ook vroeg naar werk moest, ze was om 12 uur al klaar en is daarna met een vriendin de stad ingeweest die nog schoolspullen moest inkopen. Evelien heeft gelijk de oude Ipods opgehaald; gisteren belde ze van Dixons dat het vervangen van de oude batterijen op 150 euro per Ipod zouden komen. Nou laat dan maar, heb ik tegen die man gezegd, want leg er 50 bij en je hebt nieuwe die een stuk lichter en dunner zijn. De Ipod van Tim viel nog wel gewoon onder de garantie (op de accu’s zit 2 jaar).

Morgen gaat Don de sleutel halen van zijn huis in Nieuwvliet en dan is een episode van 5 maanden bij ons inwonen afgesloten. Mooi op tijd, want als wij over 2 weken de sleutel krijgen gaan we het ook drukker krijgen. Zaterdag of zondag gaan we ook naar Nieuwvliet, kijken naar Dons huis en ook kijken waar we hem mee kunnen helpen. Ik ben benieuwd.

Morgen gaan Perry en ik al een bad uitzoeken, ik dacht eerst dat dit pas zaterdag was maar had me vergist. Van 12 tot half 2 mogen we baden uittesten in alle privacy, toch maar niet mijn badpak vergeten.

En Jan is ook weer thuis, hij moest 2 nachten blijven omdat hij veel vocht vasthield (herkenbaar). Hij krijgt volgende week en de week daarop een kuurtje van 1 uur en dan na 2 weken de volgende en daarna na 4 weken pas weer de volgende, als ikhet goed heb begrepen. Als hij zich er maar beter door gaat voelen, dat is het belangrijkste. Ik denk bijna constant aan de jongens, het voelt als een herbeleving van alles weer. Zal wel weer wennen, zodra we de sleutel hebben zal ik genoeg afleiding hebben.

Zipje wilt mijn vriendje niet meer zijn, zodra hij me ziet neemt hij de benen! Hij heeft me begin van de week Witje zien wassen, en 2 dagen later Witje zien scheren en het kabaal dat Witje erbij maakte was heel dramatisch. Witje moest gewassen worden omdat hij vies was en begon te stinken, de shampoo was knalblauw en zorgde ervoor dat zijn vachtje er heel mooi wit uit zag. Maar hij had klitten op zijn flanken (bij zijn achterpoten dus), en die kreeg ik er niet uitgewassen, en na het drogen irriteerden ze heel erg. Gewoon eruit kammen was niet te doen, los plukken was ook te pijnlijk en met een schaartje knippen ging ook niet, dus pakte ik de tondeuse en heb de klitten er zo uitgekregen; ik heb hem niet glad op de huid geschoren. Zipje kwam toen kijken waar dat gejammer en gegil vandaan kwam en zag mij als de boze dader. Een dag later moest ik Zopje ontwormen en dat ging ook met luid gegil gepaard( eerst door Zopje vanwege de houtgreep en toen door mij vanwege de piercings in mijnhanden) en ook dat zag Zipje en toen dacht hij vast dat hij de volgende was die de lul was.Nu wilt hij niet meer door mij gekroeld worden;.ik zal hem morgen wat rosbief opvoeren, kijken of hij zich daarmee laat inpakken.

0 gedachten over “rustig aan

  1. Judith

    Komt vanzelf wel weer goed hoor, ook zonder rosbief. Sjors heeft ook weleens van die dagen. John is op het moment de misdadiger, want hij mag niet in de hoge vensterbank en dat wil hij toch. Dus ruzie in de tent.