visite

Drukke morgen met de telefoontjes, mag niet met drainagetherapie beginnen van specialist, ik moet de controle afwachten van volgende week donderdag. Daarna belde Fee, die morgen in de buurt is en op de koffie komt en even later belde Dorry die toevallig mijn kant op kwam en even langs wilde wippen. Gezellig gekletst en gelachen, ze is een uur gebleven! En tijdens haar visite belde een vriendin, die ik vroeg of ik ze later kon terug bellen, want niks zo vervelend om tijdens visite aan de lijn te hangen. Dus die heb ik later ook nog gebeld, mensen wat voelde ik me populair vanmorgen! En toen kwam de post, met nog 2 kaartjes en een muts! Een zelfgebreidde katoenen muts (zal er morgen een foto van plaatsen) zonder naden in jaren 70 kleuren (volgens mij), en hij zit lekker. Dank je wel Arja, als ik veel reclame maak kan je een handeltje hierin opzetten, vast heel lucratief. Volgens mij staat-ie leuk bij de sokken van Christiane.

Zo moe als ik me gisteren voelde, zo fit voelde ik me vandaag ondanks een slechte nacht; gewoon veel wakker gelegen vanwege stoppen pretpil voor het slapen gaan, ik ben er nu helemaal vanaf!
Het eerste sportende kipje zit al vastgestreken (ik was net klaar met achtergrondblokken snijden toen Dorry kwam) en morgen ga ik festoneren. Hopelijk voel ik me morgen nog fitter en komt-ie misschien wel af.

Tim kwam heel trots thuis; hij had als enige een 10 voor verzorging gekregen! De toets ging over wassen en ja, daar weet hij inmiddels al veel van, maar een 10 had hij zelf ook niet verwacht. Zonder schroom vertelde hij in de klas hoe het kwam dat hij alles zo goed wist, dus dat hij thuis ook regelmatig de was doet. Gelukkig ben je dan geen watje meer. Zijn Duits was minder goed gegaan dan hij hoopte, dus dat is afwachten.
Evelien kwam ook al met goede berichten thuis; de scheikundetoets welke ze vandaag had had ze foutloos gemaakt, allemaal afkortingen had ze moeten leren van ijzer en zo, ik geloof wel een stuk of 50. En Latijn waar ze “Wel 3 uur!” (klonk het verontwaardigd) aan had geleerd was goed gegaan, daar was ze ook heel opgelucht over. Dit vak ligt haar niet, en haalt ze steeds onvoldoendes voor. Terwijl het een kwestie van stampwerk is volgens de docent, en kan ze het wel.
Blijkt nu denk ik ook wel. (afwachten op het cijfer nog)

0 gedachten over “visite

 1. Hermie

  Heerlijk als je een goede dag hebt en dan lekker kunt kletsen met andere quiltsters.
  Groetjes Hermie

 2. katrien

  Leuk te horen dat er nu en dan nog eens een quiltster over de vloer komt,dan kun je lekker wat bijpraten.
  En die muts wil ik wel zien hoor.
  knuffel vanuit het koude Wulpen.
  Katrien

 3. Christíane

  Hoi Shirley,
  heerlijk, nog een muts erbij. Goed, dat ik toch voor de sokken gekozen heb. Ben je gauw compleet ingekleed door QN 🙂 Even lachen vom de kippen, want ik lees altijd spoTTende kippen.
  Groetjes
  Christiane