de muts


hier sta ik dus met de muts van Arja op mijn gemilimeterd haar, dat nu weer flink aan het uitvallen is viel me vanmorgen op. Ik zag op mijn handen na het insmeren van mijn hoofdhuid een heleboel stoppeltjes.

Vandaag vrij goed gevoel, nog wel moe na wat te doen, maar ik kan wel steeds meer doen. Zoals pannekoekenbeslag maken vanmiddag, mijn moeder deed het bakwerk.
Tegen half 5 kwam Fee langs, heel gezellig alsof ze nooit weg was geweest. Jammer dat een workshop volgen niet te doen is voor mij, maar ik kreeg van haar een bliksemworkshop met allemaal voorbeelden en zo, dus kan ik als ik goede dagen heb toch zelf aan de slag.

Nou snel opruimen, er begint zo een detective die ik niet wil missen. Oja, 1 sportende kip half af gekregen, nou ja, een halve kip gefestonneerd, dus ben ik op een kwart denk ik

0 gedachten over “de muts

 1. Ria

  Staat héél lief je mutsje, Shirley! En fijn dat je een redelijk goede dag had gisteren Vandaag ook hopelijk?!

  Liefs, Ria L.

 2. Mieke Reinoud

  Hoi Shirley.
  Ik kijk echt regelmatig op je site en lees met VEEL PLEZIER je verhalen , vind het heel knap van je zo als je op de been blijft een ander gaat liggen en jij probeert van alles te doen GA ZO DOOR. Het allerbeste en leuk van Tim dat hij op school had vertelt over de was doen . Groeten Mieke R. (ook groeten aan Perry en de kids) 😀

 3. Katrien Pattyn

  Shirley,
  lees met plezier je verhalen,wat een moed om dit steeds te doen,blijven doen hoor.De muts staat je goed hoor.Nu nog een sjaal ?????LOL.
  En al begonnen met de kippen,succes ermee.Hoe staat het met de hexjes ?
  groetjes Katrien

 4. Christíane

  Hoi Shirley,
  Meid wat lijk je sportief met deze kleren. Kan je nu helaas geen overval op de bank meer plegen. LOL. Maar dat zal je ook niet willen. Daar zijn er tenslotte geen lapjes te halen.
  Groetjes
  Christiane

 5. miet

  Hé shirley wat een leuke muts kreeg je daar ! Een leuke afwisseling voor de pruik die soms behoorlijk kan jeuken en irriteren .
  Knuffies
  Miet