glitters

Een behoorlijke slaapdag weer gehad, en koud dat ik het vond, niet normaal. Ik zat zelfs met een fleesemuts op aan tafel tussen de middag, maar na het middagdutje was ik een ander mens in die zin dat ik het niet meer koud had en zelfs een beetje kleur op mijn wangen had. Gewoon haren op gezet en lekker aan de thee.
Beetje aangekeuteld met helpen eten klaarmaken en na het eten helemaal in actie geschoten; de kippen die tot nu toe al zijn uitgekomen op de website zijn getekend op vliesofix en op de witte stof gestreken. Mijn moeder is een stapje verder en is ze al op de achtergrondstof aan het strijken, maar ze is een staart kwijt en zoekt nu de vloer af. Ik heb de staartjes gewoon aan het lijf laten zitten en ga ze met een steekje wel accentueren alsof het lijkt dat ze eraan gezet zijn. Voor de kam heb ik funcky rode glitterstof gevonden die staat te trekken in heet water, om zeker te zijn dat hij niet afgeeft later. Denk het niet, want ik heb diezelfde ook gebruikt voor in de kippenquilt, voor de kip rechts boven, die me ook wel aan Nanda doet denken. Ja, raar he?

Ik ga morgen even de oncoloogverpl.k en/of huisarts bellen, ik wil een verwijskaart voor de fysio, specifiek voor drainagetherapie. Van een mailvriendin kreeg ik een link van een fysiopraktijk vlakbij (5 minuten rijden met de auto) die hierin gespecialiseerd is.

Mijn li kuit begint toch pijnlijk stijf te worden, het gevoel dat de kuitspier te kort is begint hinderlijk aan te voelen met opstaan uit bed ’s morgens (ik kan dan mijn voet niet zonder pijn plat krijgen tijdens de eerste paar meter lopen). Volgens de oncoloog kwam dit stijve dus vanwege verminderde werking van de lymfeklier in die regio, en was zwachtelen volgens hem toen nog niet nodig. Maar ja, een week later zijn de klachten toch wel toegenomen, hoewel het niet veel dikker wordt, en volgens mailvriendin moet je niet te lang wachten met behandelen. Wie weet hoe lang de wachttijd is bij die fysio. Morgen bellen dus.
http://www.fysiotherapie-roosendaal.nl/

Even vraag van Hermie beantwoorden, de vis (een witte vis naam?) van zondag was brrr vol met zware kruiden ingepapt en die moest in de magnetron klaar gemaakt worden. Dus veel kruiden eraf geschraapt maar helaas, het mocht me niet smaken, maar Suzanne vond hem heerlijk. Dus lag het aan mijn smaakpapillen

0 gedachten over “glitters

 1. anita

  Hoi Shirley,

  Ik lees al je verhalen en bewonder je enorm. Zoals jij zo positief met je ziekte omgaat…
  Voor de fysio heb je nu toch geen verwijsbrief meer nodig? Misschien kun je dan wat sneller terecht. Hé sterkte.

 2. Mieke49

  Hoi Shirley en fam
  gewoon een lieve en dikke knuffel vanuit Maarssen
  hou je haaks he meid
  groetjes Mieke49

 3. Christíane

  Hoi Shirley,
  vreemd he, haren opzetten, maar mijn vaders tante deed dit ook altijd omdat haar haar zo dunnetjes was. En de jouwe zal toch weer lekker groeien. Wordt zeker een heel nieuwe wereld als de smaakpapillen weer opengaan. Had ik toen ik afkikte van het roken. Wat vond ik spruitjes op eens lekker. Ben benieuwd wat je dan plots zal lusten.

  Groetjes en een dikke knuffel ook aan de familie
  Christiane