visite

Gisteravond kwamen Lutgart en Yvonne vanuit België op bezoek en het was zeer plezant! Vooral omdat ik lekker veel cadeautjes kreeg en een blommeke. Nee hoor, ook zonder dat alles zou het heel gezellig zijn geweest.

In de mand zat eerst heel veel lekkers en later Zopje.

Witje vond het te hard aan zijn billen om in te liggen en Zipje heeft het vanmorgen op vandaalbestendigheid getest en de mand staat er nog steeds en is nog als zijnde mand herkenbaar, dus dat zit wel goed.

Suzanne vind het dus helemaal niet zo erg dat ze een beugel gaat krijgen, ook tegen het trekken van de kiezen ziet ze niet tegenop zegt ze. Nou, dat heeft ze dan niet van mij Ze gaat voor de roze elastiekjes in de beugel. Tim zei dat die de laatste keer dat hij erom vroeg op waren en probeerde haar op de kast te jagen. “Ja hoor, mooi niet dat de ortho roze elastiekjes aan jongens geeft, die zijn speciaal voor de meisjes.” En toen er gelijk achteraan “alsof jij met roze in je mond zou lopen, DUH.” Tim hoopt tegen de zomer van zijn plaatjesbeugel af te zijn, dan heeft hij er een jaar blokbeugel en 2 jaar plaatjesbeugel opzitten en dan krijgt hij een beugel voor de nacht om te zorgen dat de boel niet weer terug schiet in de oude stand.

De sunny side up quilt begint er al op te lijken; het grootste deel zit er op gestreken en ik ga zo de stroken rondom erop stikken. Het uitzoeken van de juiste kleuren was het lastigste en tijdrovendste vond ik, maar ik ben eruit. Misschien morgen een top om te showen, want ik ben niet meer zo snel dat ik het effe doe.

0 gedachten over “visite

 1. inge

  hoi Shirley,
  toffe foto van de bezoeksters en de mand.
  ook de tweede versie van de mand is best wel tof!
  vele groetjes uit het ijskoude, maar zonnige Poperinge!
  Inge

 2. Hermie

  wat een gezellige foto en wat leuk die mand met kadootjes,lijkt wel een 10 dagen pakket 8)