sunny

De top is klaar, het heeft wel wat voeten in aarde gehad eer ik de stof voor de randen had uitgezocht, alles werd te licht bevonden. Of het kleurde niet mooi bij de bladeren, of het pakte teveel aandacht van de rest weg. De foto toont te flets, de kleuren zijn dus dieper. Later als-ie helemaal klaar is, doorgequilt enzo, dan maak ik wel een goede foto.

Verder heb ik niet veel gedaan, wat gelezen en wat gehangen in de stoel, ik ben niet vooruit te branden. Ik heb de laatste dagen last van diarree gehad wat me een beetje heeft afgezwakt denk ik. Zou dit een virus zijn of ook bij de chemo bijwerkingen horen? Ik was vandaag van plan hierover even te bellen, maar net nu is het aan het verbeteren, dus vraag ik het volgende week wel als ik voor de 5e chemo ga.
Afgelopen dagen mooi droog weer gehad en toch geen schuttingman gehoord of gezien, jammer hoor. Gemiste kans, want ze geven weer regen af voor de komende dagen. De klimhortensia die tegen een schutting groeit staat vol knoppen en de Akebia tegen de pergola aan heeft ook al haast openbrekende knoppen. Hopelijk lopen ze niet teveel schade op van het vervangen van de schutting en de pergolapalen.

0 gedachten over “sunny

 1. dineke

  Hij is mooi zo Shirley, de kleuren mogen dan op de foto wat flets zijn, ze zijn wel mooi in verhouding met elkaar vind ik. Ik ga dat appliceren proberen echt, maar voorlopig nog even vol ontzag bewonderen.

 2. Hermie

  Prachtig Shirley,deze zou zo bij mij aan de muur kunnen hangen,de kleuren passen perfekt hier 😀

 3. Yvonne

  Klopt zeker, in het echt was het nog vrolijker en poes is nu ook niet meer van steen.
  Beterschap met de uitgang en nog wat geduld met de schuttingman.
  Kus van
  Yvonne en co

 4. Christíane

  Hoi Shirley,
  ik vind je “trage” tempo nog steeds bliksemsnel. En de uitkomst is zoooo lief. Twee van de dingen van die ik hou op een quilt. Dit wordt een prachtstuk. Je moet jezelf geen uitbrander geven omdat je moe bent. ’t is natuurlijk een onnozel toestand. Sterk genoeg om niet altijd in slaap te vallen, maar de nodige energie iets te doen ontbreekt je vaak. Maar het gaat weer over.
  En mijn duimen staant al klaar voor de volgende chemo.
  Groejtes
  Christiane

 5. Adrie J.

  Jee, Shirley!!
  Wat wordt dit weer mooi! Die poes is precies in de kleur van de roze/rode kater van de overkant bij ons, zoooooo mooi, net echt! Die kat heet Barney en dat is een naam die echt bij hem past, lekker mollig en zo stoïcijns als een butler die Barney heet! LOL
  Sterkte met je zwakte, en best kans dat je een virusje te pakken hebt, net als de helft van ons land, ik ook . blehh!!

  groetjes, Adrie J.

 6. Hermie

  ik moest nog even weer genieten van die mooie zonnebloemen en de poes die zo verlekkerd zit te kijken naar de vogel.
  8)

 7. S.P.

  Hallo Shirley!
  Wat heb jij toch zo mooi gemaakt, zeg! Nou wat dat betreft, mag jouw quilt best wel bij mij komen hangen, zeg. Hoe kom jij aan deze patroon? Als het niet teveel gevraagd is, mag ik een kopie van deze patroon van jou ontvangen? Ik wil best ervoor betalen, hoor. Het is echt zo mooi en kei-lief, die poes! Mijn poes heet Saja en zij is een echte bitch, hoor. Voor je weet, krabt ie jou zo aan. Zij is helemaal spierwit, wel mooi en lief. Daarom wou ik een hele tijd een poezenquilt maken, vandaar een vraagje, he? Maar verder ben ik ontzettend blij dat het toch alles goed gaat met jou en gezin. Dat is het voornaamste daarvan! Hou je taai, he Shirley! Heel veel geluk en goede gezondheid toegewenst! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Hele dikke groeten van Sandra Bruyn 😀 😉 😉