beugel

Vanmorgen ging Perry met Suzanne naar de orthodontist, om een plan de campagne te bespreken nav de foto’s. Er moeten 2 kiezen boven getrokken worden om de hoektanden ruimte te geven om door te komen. En verder moet ze aan een plaatjesbeugel voor de komende 2 jaar om alle tanden en kiezen wat meer in het lood te trekken, ze staan allemaal met de punten wat naar binnen gericht. Het was mij niet opgevallen, maar goed.

Hoe Suzanne het vind weet ik niet, want ze belde om 12 uur even aan om haar fiets te halen om te gaan eten en spelen bij een vriendinnetje.
Wel kreeg ik het punt te horen wat ze voor haar topo heeft gehaald: een 10! Ze was heel blij en had van de juf een dikke compliment gekregen.


even een kort rondje door de tuin gemaakt en ja hoor, hier staan de hyacinten ook al een stuk boven de grond, en ook een ander soort bolgewasje zit al in de knop, bloempje lijkt een beetje op een lis. En verder sneeuwklokjes en krokussen. De winterjasmijn bloeit ook nog steeds, net als de toverhazelaar. Van mij mag de temperatuur een stuk omhoog, dat ik weer op de schommelbank van de tuin en koffie kan genieten.

Eergisteren hoorde ik het volgende van een vriendin, waarbij je ziet dat mijn ziekte Suzanne meer bezig hield dan we hadden vermoed:
Een paar zondagen geleden was Suzanne met haar vriendinnetje en diens moeder naar een heksenworkshop geweest waar ze alles leerden over heksen, kruiden en hun plantaardige geneesmiddelen. Aan het eind van de workshop was Suzanne naar de docente gestapt en had gevraagd of er ook een kruidenmedicijn was wat tegen kanker hielp voor haar moeder die kanker had. Ze zei dat ze zou het zou opzoeken thuis, omdat ze het zo gauw niet wist.
Ik kan me voorstellen dat je na zo’n vraag wel even met je mond vol tanden staat.
Ik heb gisteren Suzanne uitgelegd dat er geen kruidenmedicijnen zijn die tegen kanker helpen, en dat de medicijnen die ik krijg er wel goed tegen helpen, dus dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken. Maar dat deed ze al niet meer sinds vorige week zei ze, gelukkig maar.

3 gedachten over “beugel

 1. ina klugt

  hoi, ook beugels gaan weer weg. je met er even doorheen maar ja…. vertel dat maar tegen een tiener.
  xxx
  ina

 2. Katrien

  Hallo Shirley,
  een beugel ?niet erg hoor,mijn 3 kids hadden er ook een trouwens de jongste nu nog,je moet maar denken dat ze achteraf een mooi gebit zal hebben.
  groetjes Katrien

Reacties zijn gesloten.