vingerhoesje

Vanmiddag ben ik even naar Quiltshop Leur gegaan om wat wit-op wit lapjes te halen voor mijn moeder, die er de sneeuwmannenbom mee wilt maken die Sommeke ook maakt. Mijn moeder wilt wat handwerkerigs hebben om makkelijk mee te nemen, en kon in haar eigen quiltwinkel niet slagen. Vandaar.

Behalve de witte lapjes heb ik nog wat anders gescoord, nl de leren ‘naaldenduwer’ die Yoko V3gebruikte voor haar hoog-tempo-naaien. V1Hier zit-ie op mijn nog nooit gemanicuurde nagels en die supergrote diamantenring ontbreekt ook, genade wat een grote steen bij Yoko.

V2_2  Toen ik wilde voelen hoe rekbaar het groene draadje was dat beide zijden aan elkaar hield, knapte het zomaar af. Ik heb het vervangen met een stukje DMC borduurgaren, staat nog mooier ook vind ik. 

0 gedachten over “vingerhoesje

  1. Michelle mapesetbijleveld@gmail.com

    Hoi Shirley,

    Ik heb je moeten googlen en ben zo via je weblog hier aangekomen. Hoop dat je deze reactie kunt lezen. Ik was lid van Quiltkletsers maar ben op een gegeven moment op no mail gegaan omdat ik toch geen tijd had en niet alle post kon bijhouden. Inmiddels ben ik weer aan het quilten geslagen en toen ik me bij yahoo weer op mail wilde zetten was Quiltkletsers verdwenen. Ik had wel special notices aangevinkt dus je zou zeggen dat als de groep was opgeheven dat dit wel in de vorm van zo’n notice zou plaatsvinden. Wat is er gebeurd is dus mijn vraag. Bestaat de groep nog en zijn de op no mail staande leden verwijderd? Als de groep nog bestaat dan zou ik me graag weer aanmelden.
    Groeten, Michelle Peset-Bijleveld