ballerina’s

Zaterdagavond waren we uitgenodigd bij het 25-jarig huwelijksfeest van Perry’s jongste broer en diens vrouw, en bij zo’n feest hoort natuurlijk iets leuks of geks en als je geluk hebt is het zowel leuk als gek; Wien had zo gedacht dat het wel grappig zou zijn als een paar mannen als ballerina’s gekleed een dansje zouden doen voor het bruidspaar, het is altijd leuker (en veiliger) om de mannen voor gek te laten staan, zo moet Wien gedacht hebben. F1  Om mijn wederhelft nog enigszins geloofwaardig te laten overkomen op zijn werk, heb ik hem niet van de voorkant af op de foto op de blog gezet. ☺  ’t Stond ze trouwens wel schattig, die roze pakjes met borst-, been- en okselharen er onderuit. En ja, het bruidspaar kon er wel om lachen, net als de rest van het publiek; de balletpakjes komen met carnaval wel weer eens van pas. 

0 gedachten over “ballerina’s

 1. Henk

  Lieve zus,
  Is Perry degene met het roze keppeltje?
  Ik prijs zijn moed om dit te doen, zelf ben ik niet zo’n bier drinker dus weet niet of het ervan gekomen was…..
  Heb je het nog gefilmd?
  Liefs,
  Henk

 2. Anita der

  De ballerina’s zien er enig uit, ze kunnen zo in het echie,lol. Als invaller bij het nationale ballet.
  Nog gefeliciteerd met Tim, 16, heerlijke leeftijd.

 3. Shirley

  helaas staat het niet op film Henk, ’t was voor familie maar ook voor heel veel onbekenden, dus ja, heel moedig van de mannen.

 4. Djesbeeb

  Hallóó Shirley,

  Wat geinig dat Perry met mannen zich in zo’n roze pakkie hebben gesjeesd! Zeker in jullie deuk gelegen, hé? Een tip: waarom niet even aanmelden bij de Russische of Nationale Ballet? Dat zou leuk voor hun zijn, 😉
  Leuk voor jouw familie-album, lijkt me.

  Fijne avond verder en nóu tabéé dan weer, hé?
  Dikke groetjes van Djesbeeb