jarige Tim

16 is Tim vandaag geworden, wat een leeftijd! Hij kreeg via MSN felicitaties met erbij dat-ie nu legaal aan de bier mag gaan. Sweet sixteen.T5  Deze foto is met moederdag genomen bij mijn ouders, deze wand vol foto’s bekijken blijft favoriet bij iedereen. Links in het lijstje, dat is een quilt door mijn moeder gemaakt.

Het was een beetje een korte verjaardagslijst die we van hem hadden gekregen, er stonden 3 dingen op: een serie boeken, een Xbox spel, en oja, een tv☺. ipv Een tv hebben we hem een mooie horloge gegeven; die had hij nog niet, gewoon puur uit gemakzucht, omdat er zat jongens in de klas zitten die er wel eentje dragen en daar vraagt hij dan steeds de tijd aan. Zijn grote zus heeft deze uitgezocht, aangezien zij weet wat een beetje cool is voor jongens op school. ’t Is een echte Diesel (…), en hij vindt hem gelukkig ook vetcool. T2

en hij heeft deze serie boeken gekregen,T3_2  wat staan ze netjes he. Maar als je nou denkt dat de rest van de kast er ook zo keurig uitziet, NOT;T4 hoe lager je komt hoe groter de puinhoop, en dan is dit dus de opgeruimde versie. Ooh ik zie nu pas die lege fles cola onderin liggen, verdorie, als ze gillen over mieren mag ik het weer oplossen.

We gaan zo aan de taart, -als we Tim vanachter de X-box kunnen krijgen- ik heb op zijn verzoek de langevingertaart gemaakt (weer eens wat anders, voorheen moest het altijd slagroomtaart zijn) en een Mon-chou taart want we krijgen morgen ook nog visite en dan moet er toch wat te kiezen zijn hè. Als ze geluk hebben is er nog iets van langevingertaart over.   

0 gedachten over “jarige Tim

  1. Dita

    Hoi Shirley, van harte gefeliciteerd met Tim’s verjaardag. Ze worden zo vlug groot, je kan het bijna niet bijbenen. Fijne dag nog, morgen ook en denk eraan je bent aan het lijnen! Of niet?
    Groeten
    Dita

  2. Marie-Thérèse

    16 jaar, een hele leeftijd :o) Gefeliciteerd en een fijne dag met waarschijnlijk een feestje voor de “jongelui”? Hij heeft wel een interessante smaak wat boeken betreft.