Van alles wat

6 dagen geleden geopereerd en ze heeft zich in jaren niet zo fit gevoeld in haar hoofd, het zicht is weer helemaal terug op een beetje wazig in haar linker oog na, wat een opluchting. Dagelijks moet ze ‘s morgens inloggen in het ziekenhuisportaal om alle gegevens van afgelopen 24 uur in te vullen, en ze wordt ook dagelijks gebeld door specialist en gespecialiseerde verpleegkundigen hoe het er mee gaat en bespreken van medicijnschema’s. Vanavond hebben we een wandelingetje langs de basisschool en speeltuin gemaakt, ze mankeert niks aan haar benen 😊 en heeft geen last meer van misselijkheid, zwakheid, depressief gevoel, lusteloosheid, duizeligheid, vermoeidheid of lichtgevoeligheid; ze mag gewoon lekker bewegen zolang ze zich maar niet inspant, dus nog niet hardlopen of fitness.
0BD2829D-9FA8-401F-871E-1B4A9D746558
En nee, we hebben nog niks van de uitslag van de biopt gehoord, half volgende week moet ze voor controle dus misschien horen we het dan. 😰

Ik kreeg vanmiddag een verlaat verjaardagscadeau van haar, een telefoonhoesje helemaal naar mijn smaak, lief 😍 
B329EB24-9C53-4E8A-BF33-09523B9E2CEF
Van mijn DH kreeg ik de 17e een prachtige en heerlijk ruikende bos bloemen (de meeldraden van de lelies heb ik eraf geknipt, want giftig voor katten, ze krijgen nierproblemen van stuifmeel als ze dit van hun pootjes of vacht oplikken tijdens het wassen)
BD6007A6-91EF-424B-8AAE-C8424AE3D6D0
Van de week heb ik de klimop langs de schutting gesnoeid om de stinkende groencontainer hiermee te vullen in de hoop deze minder te laten stinken, met het grasmaaien heb ik eerder van de week vermoedelijk een half opgegeten muisje of zo opgemaaid en is dit in de container met het warme weer een eigen leven in de vorm van heel veel maden gaan leven, bbrrrr. Het scheelt heel veel in de stank, ik heb daarom niet de hele lengte van de schutting gesnoeid zodat ik voor de volgende keer weer wat kan opvullen.
FDF438B3-1ED0-495A-BD9E-A7BD290563B6
Sherlock maakt deze week reuzensprongen, hij laat zich nu aaien door DH en Evelien als hij bij de schuifpui staat in afwachting op Jon. 🎉 en als ze op de banken zitten durft hij steeds dichterbij te komen, even aanraken, een vluchtige aai en dan snelt hij weer weg.

Vanavond sprong Sherlock op tafel waar Jon zich zat te wassen om zich ook te wassen, dit was voor mij voor het eerst dat ik dit zag, zo lief

En na gedane arbeid wilde Jon een dutje doen, maar Sherlock had andere plannen

Jon wilt even rust, over een uur is hij wel weer te porren voor een potje stoeien
CA070111-4DBD-4ECE-847E-094B60E607AA
Verder had ik van DH een lekker luchtje en speciale vetkrijtjes gekregen om op stof te kleuren. Je haalt met een vochtig penseeltje kleur van het vetkrijt en kleurt dan de stof in. Wil je op gewassen stof niet dat de kleuren uitlopen, gebruik dan aloe vera gel om het penseel mee te bevochtigen. Na goed fixeren met de strijkbout moet je deze nog wel uitspoelen onder de kraan, anders gaat de opgedroogde gel schilferen.
07105046-E99C-4520-96E9-9CE4588CC013
Ik probeerde het krijt afgelopen zondag uit, de stipjes en de ogen op de pijlstaartrog
59DC9C67-9907-468A-809A-F070BDF0A328
En de blauwe vlekjes op de oranje vissen gestempeld met het natgemaakte puntje van het krijt, de top hangt hier over het rek, vandaar dat het er een beetje vervormd uitziet.
3F009478-E1B0-40AE-BEC4-BE287AF360FCIk ga later hier en daar nog vissen of plantjes met verdunde zilverglitterverf bestrijken, en dan kan ik het sandwichen met wollen vulling en doorquilten, maar niet nu, mijn hoofd staat er gewoon niet naar. 

6 gedachten over “Van alles wat

 1. mieke

  Zo te lezen ben je jarig geweest ! ( Ik volg niet alle mailtjes ) Alsnog gefeliciteerd. Mooie cadeau’s gehad.
  Heel fijn dat het goed gaat met Evelien .
  Grtjs Mieke

 2. Anne

  Wat fijn dat het goed gaat met je dochter, dat is het allerbelangrijkste. Aangezien mijn dochter kampt met een totaal ontregelde schildklier en verder dezelfde verschijnselen heeft, behalve zichtproblemen, heeft ze het toch even aangekaart bij de specialist

  En je quilt wordt prachtig!

 3. Hélène

  Wat fijn om te lezen over je dochter. Wat een opluchting moet dat zijn. Genieten van je katten (dieren) begrijp ik helemaal. Gewoon kijken wat ze doen en het ontspant. Mooi kleed heb je gemaakt.

 4. Willeke

  Wat heerlijk dat het goed gaat met dochterlief en dat ze zo goed in de gaten gehouden wordt!

  Ook Sherlock gaat lekker he? Wat fijn! Wat zal dat beestje last van zijn bekkie hebben gehad.

  Coco is echt jaaaaaren mijn geur geweest, totdat manlief m op eens niet lekker meer bij mij vond ruiken. Ik vind m nog steeds lekker, maar ben overgestapt op Allure van Chanel.
  Die is een stuk lichter, maar ook lekker.

  Geniet van je mooie bloemen en leuke cadeau’s

 5. Ingrid

  Wat fijn dat Evelien zich beter voelt. Kleine stapjes vooruit!! Beterschap hoor Evelien!! Ik duim voor goede uitslagen.
  Enne Shirley, dit alles heeft wel veel energie gekost meisje, doe rustig aan hé…je bent niet van elastiek
  (vraag je af hoe ik dat weet… 😉 )

 6. Renske

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent heerlijk verwend. Mooi en vrolijk telefoonhoes.
  Zo fijn dat Evelien zich weer goed voelt.

Reacties zijn gesloten.